[MKA7 HAKKINDA]

Silinen üye 7909

Yeni Temadan sonra yeni kurallar gelmiş bizde yeni mka ile tanışalım, Ön izleme olarak koyduğum resimlerin üzerinde upload ettiğimde otomatik olarak @Mectruy un sht'nin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Temadan sonra yeni kurallar gelmiş bizde yeni mka ile tanışalım,

Ön izleme olarak koyduğum resimlerin üzerinde upload ettiğimde otomatik olarak @Mectruy un sht'nin footerine backlink olarak eklediği ve sonradan haberli olarak sildiği sitenin linki yazılıyordu.Ne kadar cem'in bizzat kendi koyduğu linkte olsa bundan sonra reklam olarak varsayılıyormuş... ben bu warez muhabbetini beni tanıyanların bildiği üzere zaman buldukça zevk uğruna yapıyorum. @BoneLess ve @sky haftalık programımın ne kadar yoğun olduğunu, istediği zaman bana ulaşılmadığını bilirler.Aynı resmi iki kere yükleme işlemini yapamayacağım için buna vakit ayıramayacağım için ve WAREZ PAYLAŞIMI KONU BALTALAMAK SAYILDIĞI için diğer firmaların hakkına girmemek için spyhackerz.com adı altında bundan sonra warez paylaşımı yapmayacağım . İstediğiniz warezleri benim olduğunu bildiğiniz site üzerinden bulabilirsiniz tüm warezleri orada paylaşacağım. Yakın tarihte tema crackleme işlemi yapacaktım onuda reklam olacağı için forumda yapmayıp o sitenin altında yapacağım.

Reklam dışında diğer bir konuya gelelim yazarken en ufak ciddiyet kullanmadığım ve baştan sonra kadar gırgır olması amacı ile yazdığım RÜTBE konusunun çok ciddiye alındığını duydum bu muhabbete gerçekten çok üzüldüm ve güldüm bu dakikadan sonra forum üzerinden kimse ile samimi olmayacağım. Muhabbet etmek isteyen arkadaşlar ICQ yada SKYPE üzerinden benimle iletişime geçebilir geçtiğiniz zaman bol bol muhabbet ederiz.

Kimsenin bana atılan ban ile uzaktan yakından bir bağlantısı olmadığını söylese de ben bu bandan gerekli mesajı aldım, çocuk maskesi ardından yöneltilse de Bende bundan sonra admin kardeşlerimizin yeni kurallarına uyarak warez kategorisinde paylaşımım olmayacağını söylüyorum. İhtiyacınız olan bir script olursa ICQ veya skypeden iletişime geçebilirsiniz. Bundan sonra forumda tools,shell ve e-ticaret konuları dışında paylaşım yapmamaya çalışacağım. Diğer konulara katılımım olmayacak.

Umarım böyle daha iyi bir sht olur...

Herkese tekrardan selamün aleyküm.....

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
aleykum selam kanka tekrardan hoşgeldin bencede en doğru kararları almışsın...
aleyküm selam tekrardan hoşgeldin ozaaman reis
Hoşgeldin tekrardan ❤
Hoşgeldin reis verdiğin kararlar en doğrusu bence adminlerde kendilerine çeki düzen vermeli ama :/

Hoşbulduk kardeşlerim hoşbulduk...

Tekrardan hoşgeldin, yazdıklarımın bence hiç birini anlamamışsın bir daha okumanı tavsiye ederim. Yeni aldığın kararlara spy ailesi olarak saygı duyuyoruz ve tekrar aynı hataları yapmayacağını umuyoruz. İyi forumlar dileriz.

Tekrardan hoşgeldin, yazdıklarımın bence hiç birini anlamamışsın bir daha okumanı tavsiye ederim. Yeni aldığın kararlara spy ailesi olarak saygı duyuyoruz ve tekrar aynı hataları yapmayacağını umuyoruz. İyi forumlar dileriz.
Ortada hata mata yok... merak etme sen, ben gördüm göreceğimi, aldım alacağımı sende alırsın yakında :)

olayı bukadar büyütmeyelim artık, hergün bu konu açılmasın arkadaşlar, sorunu olanlar kendi aranızda çözün lütfen, mka sana hoşgeldin diyelim, konu artık kapansın. çee bune yaw kaç gündür

Hoşgeldin reis verdiğin kararlar en doğrusu bence adminlerde kendilerine çeki düzen vermeli ama :/
Adminlerle ilgili bir problemin var ise başka adminlere direkt olarak bildirebilir bunu açıklayabilirsin, biz her konuyu sizler adına tartışıp analiz ederek en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Ortada hata mata yok... merak etme sen, ben gördüm göreceğimi, aldım alacağımı sende alırsın yakında :)

Bekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,214Konular
3,281,389Mesajlar
318,763Kullanıcılar
brnylmzSon Üye
Üst Alt