Money money and bilgilendirme

Silinen üye 7909

Arkadaşlar, ilk olarak MKASPY shellini encode ettiğimi ve bitirdiğimi yarın gün içinde paylaşacağımın haberini veriyorum. ikinci olarakta warezm.com için bir admin arıyorum...

Arkadaşlar, ilk olarak MKASPY shellini encode ettiğimi ve bitirdiğimi yarın gün içinde paylaşacağımın haberini veriyorum.

ikinci olarakta warezm.com için bir admin arıyorum sunuculara girecek bana script çekip paylaşacak. Site açılalı 2,3 hafta oldu alexa ve hit aşağıda duruyor.
upload_2018-8-2_22-21-8.png
upload_2018-8-2_22-24-57.png

WarezM için günde 10 script paylaşması yeterli profesyoneL SEO desteği alıyor site hertürlü warez kelimesinde ilk sayfaya girecektir.

3. Olarakta kodlamayı öğrenmeye açık bir arkadaş lazım bana elimde bir çok proje var hem bana bazı yazılımları yapımında yardımcı olacak birisi olması gerekiyor.Hemde ben çok şey biliyorum demiyen birisi gerekiyor.(Orta derece PHP Bilgisi olsun )

4. de sidik yarışına kapalıyım arkadaşlar sidik yarışı yapmaya çalışacak arkadaşlar boş yere vaktimi çalmayın.

WarezM için tutana kadar para vermeyeceğim o zamana kadar bilgi paylaşımı bypass server geçme vs olur aramızda...

DIREK ICQ YADA SKYPE GELİN ARKADAŞLAR DM İLE UĞRAŞTIRMAYIN BENİ

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar anlık olarak,

Instagram takipçi,Youtube takipçi, Twitter takipçi (Stok 200K ) Beğeni views tüm işlemler yapılıyor;

Takipçi satışları ile ilgilenecek arkadaş arıyorum sistem tarafımdan kodlanacak o sadece satışlarla ve reklamla ilgilenecek yaptığı her satıştan para kazanacak.

Warezm.com için sürekli Googleden wordpress teması bulup indirip paylaşacak admin aranıyor warez sitesi tutana kadar arkadaşla istediği gibi bilgi alışverişimiz olabilir. Tuttuktan sonra para kazanmaya başlar.

Bir başka projem için orta derece php bilen class yapısını kavrayan arkadaşlar aranır hem eğitim yaparız hemde onudna parasını birlikte yeriz.

Bu konuların herhangi biri ile ilgilenen arkadaşlar direk İCQ Den irtibata geçsin : İCQ ; 743635373 Tanışıp konuşalım :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,611Konular
3,282,686Mesajlar
317,820Kullanıcılar
JaraQSon Üye
Üst Alt