@Mortal 🖤 isimli üyeden şikayetçiyim

Adamdan hesap aldım 80k 200 TLye 30 dakika geçmemiş hesap 65k oldu şimdi de iade geçmiyor benim sorunum değil,bu riski göze aldın diyor, Hangi riski?Bana böyle düşüş vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamdan hesap aldım 80k 200 TLye 30 dakika geçmemiş hesap 65k oldu şimdi de iade geçmiyor benim sorunum değil,bu riski göze aldın diyor,
Hangi riski?Bana böyle düşüş vs. olacağını söylememişti, arkadaşın spy profiline ve feedbacklarine bakıp hesap aldık tokat yedik aq @Mortal 🖤
Konuyla ilgilenin lütfen @Viento @Lastromance @SkullZ
+Olarak arkadaşın hesabı alıp sonradan panel sitesinden takipçi yollamadığı ne malum?İade talep ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-06-24-21-37-03-470_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-06-24-21-37-03-470_ir.ilmili.telegraph.jpg
    562 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2022-06-24-21-36-50-992_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-06-24-21-36-50-992_ir.ilmili.telegraph.jpg
    548.9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2022-06-24-21-36-48-228_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-06-24-21-36-48-228_ir.ilmili.telegraph.jpg
    558.1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2022-06-24-21-29-05-765_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-06-24-21-29-05-765_ir.ilmili.telegraph.jpg
    677.7 KB · Görüntüleme: 53
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Adamdan hesap aldım 80k 200 TLye 30 dakika geçmemiş hesap 65k oldu şimdi de iade geçmiyor benim sorunum değil,bu riski göze aldın diyor,
Hangi riski?Bana böyle düşüş vs. olacağını söylememişti, arkadaşın spy profiline ve feedbacklarine bakıp hesap aldık tokat yedik aq @Mortal 🖤
+Olarak arkadaşın hesabı alıp sonradan panel sitesinden takipçi yollamadığı ne malum?İade talep ediyorum
3.sahislar konuya yazmasin

hesabın kaç dakika önce düştügüne bakabilirsin bu kadar kısa sürede o kadar takipçiyi yollamak mümkün degil sana hesap düşme dedim ne çıkacagı belli degil zaten hiç bir garanti vermemişim sana

hesabın kaç dakika önce düştügüne bakabilirsin bu kadar kısa sürede o kadar takipçiyi yollamak mümkün degil sana hesap düşme dedim ne çıkacagı belli degil zaten hiç bir garanti vermemişim sana
Hesap düşme dedin hesapdan takipçi düşecek demedin,hesap yeni düşse bile satıcısın kurallar gereği bunu söylemen gerekirdi 48 saatden erken olan hesapları satmak yasak @Lastromance @SkullZ @Nephthys

neden spya konu açtıgınızıda anlamış degilim ticaret zaten buradan dönmedi sadece reflerimi görmeniz için profilimi attım

Herkese selam. Ben bu iki arkadaşla da epey bireysel işlem yaptım, o yüzden her ikisine de referans olmuşumdur. Ayrıca her iki kişi içinde escrow işlemleri yaptım ve bir sorun yaşanmadı, ancak aralarında geçen bu ticaret hakkında bilgi sahibi değilim. Escrow kullanılmadı. Gereğinin yapılmasını forum yetkililerine bırakıyorum. İyi forumlar.

Arkadaştan sürekli olarak hesap satın alıyorum hiç bir sorun yaşamadım takipçi düşüşü tamamen şans işi o zaman git garantili takipçi al adı üstün de düşme hesap adam da ne olduğunu bilmiyor boş konu açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,300Konular
3,281,694Mesajlar
318,865Kullanıcılar
Üst Alt