Mp4 yada jpg dosyalarina exploit yada Rat Enjekte etme.

Rating - 0%
[CHARGE=1]Selamlar dostlar sizlere cok basit bir sekilde 3. parti bir uygulama kullanmadan nasil herhangibir dosya icine istediginiz dosyayi enjekte edebilirsiniz bunu gosterecegim. Hadi Baslayalim.

Step 1[/CHARGE]
[CHARGE=1]
Rat yada trojeni olusturma ve manipule edecegimiz dosya ile yan yana koyma

Step 2
manipule edecegimiz dosyanin icon gorselini olusturma

step 3
Winrar uzerinden dosyalari birlestirme

dosyalari secip arive ekle diyoruz ardindan ardindan dosyanin ismini dosya.jpg olara degistirdikten sonra ==> CREATE SPX ARCHiVE yazan kismi seciyoruz
==> Advenced butonuna tikliyoruz.
==>SPX option kismina tikliyoruz
==> Setup sekmesine tikliyoruz ve sirasi ile hangi dosyalarini yurutecegini programa gosteriyoruz. ornegin ==> olindi4s.jpg olindi4s.exe
==> Modes kismina tikliyoruz ==> unpack to temporary folder ve Hide All seceneklerini sirasi ile isaretliyoruz.
==> Text and icon kismina tikliyoruz ==> Load SPX icon from the file sekmesinden iconumuzu yukluyoruz.
SON ASAMA
==>
update sekmesi ==> extract and update files ve overwrite all files sekmelerini isaretliyoruz ve OK tusuna basarak dosyamizi olusturuyoruz.

Neler yaptik?
winrar araciligi ile sirali olarak yukleme yapmayi saglayan bir yukleme arsivi olusturduk ama bu arsiv bir yukleme yapmayacak bir fotograf acip ardindan bizim Trojenimizi calistiracak. JPG yerine bir MP4 dosyasida kullanabilirdim. Islem yine ayni burada bir execute islemi yapmiyor aslinda WINRAR yaptigi sey duzenli ve sira ile yapilacak bir yukleme dosyasi olusturturmak.

Sizin icin Asagiya bir de video birakiyorum.

indirme linki

[/CHARGE]

Rating - 0%
abi androide siza bilirmiyiz boyle?
malesef kardesim bu sekilde sizamazsin. Apk yi karsi tarafin acmasi icin zorlaman lazim . Ya da senin yuklemen lazim bir sekilde. Hic karsi taraf yuklemeden sizilir mi dersen sizilir tabi ki ama RUST programlama dili ile yazilmis cok saglam bir sey yazmak gerekir ki asembly tabanli olsun ve telefona root erisimi saglanabilsin. Bunun uzerine calisiyorum ama daha olayin cok cok cok basindayim.

Rating - 0%
malesef kardesim bu sekilde sizamazsin. Apk yi karsi tarafin acmasi icin zorlaman lazim . Ya da senin yuklemen lazim bir sekilde. Hic karsi taraf yuklemeden sizilir mi dersen sizilir tabi ki ama RUST programlama dili ile yazilmis cok saglam bir sey yazmak gerekir ki asembly tabanli olsun ve telefona root erisimi saglanabilsin. Bunun uzerine calisiyorum ama daha olayin cok cok cok basindayim.
anladim abi. bi sorum daha vardi abi. mesela diyelim sizdim trojeni apki indirdi ve ya ben onun telefonuna indirdim. sizdikdan sonra instagram facebook sifrelerine erise bilimriyim? sifreleri degistirmek degilde sadece sifreleri bulmak mumkunmu?

Rating - 0%
Olursa senden bekliyorum hocam heyecanlandırıcı

Rating - 0%
anladim abi. bi sorum daha vardi abi. mesela diyelim sizdim trojeni apki indirdi ve ya ben onun telefonuna indirdim. sizdikdan sonra instagram facebook sifrelerine erise bilimriyim? sifreleri degistirmek degilde sadece sifreleri bulmak mumkunmu?
Direk olarak tüm uygulamalara erişmek pek mümkün değil ama trojen android telefondan uygulama silebiliyor. İstediğin uygulamayı silip keylogger başlatırsın. Eğer çift koruma varsa sms yönlendirme yaparak o girmeden önce sen girebilirsin.

Rating - 0%
spynote kac abi? 8 -9 falan ugrasayimmi onla sence?
en son 6.4 u denedim ben test amacli ama deneyerek bakman daha iyi. Sanal makineye android 8.1, 9.0 falan yukleyip denemeler yapabilirsin. tum ihtimalleri denemeden tum olasiliklari masaya yatirmadan gercek bir kisiyi hedef alirsan basarisiz olma olasiligin cok yuksek olacaktir. hedefin cihazi neyse onu tam olarak cozumleyip sanal makinede saldiri senayosu gelistirip oyle hedefe ilerlemeni oneririm. iyi calismalar kardesim

Rating - 0%
te
en son 6.4 u denedim ben test amacli ama deneyerek bakman daha iyi. Sanal makineye android 8.1, 9.0 falan yukleyip denemeler yapabilirsin. tum ihtimalleri denemeden tum olasiliklari masaya yatirmadan gercek bir kisiyi hedef alirsan basarisiz olma olasiligin cok yuksek olacaktir. hedefin cihazi neyse onu tam olarak cozumleyip sanal makinede saldiri senayosu gelistirip oyle hedefe ilerlemeni oneririm. iyi calismalar kardesim
teekurler abi

PV0

Rating - 0%
hocam android yedirmek için tespit edilmeyen yöntem varmıdır

131,602Konular
3,269,617Mesajlar
315,547Kullanıcılar
babasapalaSon Üye
Üst Alt