Haber Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini indiren cübbeli ve sarıklı iki kişi gözaltına alındı (Güncelleme)

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Trabzon'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini indiren cübbeli ve sarıklı iki kişi gözaltına alındı

Trabzon'da üzerinde Atatürk'ün posterinin yer aldığı Türk bayrağı, sokakta yürüyen kişi tarafından asıldığı ipten koparıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili 2 şüpheli, gözaltına alındı.

1655591503298.png

Son düzenleme:

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Onların sorunu geçmişten, hala kuyruk acısı.
images

Rating - 100%
umarım en kısa sürede ikinci bir 28 şubat olur, atatürkcü subaylar tarafından.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Trabzon'da Atatürk posterini sokakta asıldığı ipten kopardığı gerekçesiyle 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret ve devletin egemenlik alametlerini aşağılama' suçundan tutuklanan Volkan E.'nin, ifadesinde "Psikolojik rahatsızlığım var. Türk bayrağı ve Atatürk olduğunu fark etmedim. Kötü niyetim yoktu, pişmanım" dediği belirtti

Rating - 100%
Trabzon'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini indiren cübbeli ve sarıklı iki kişi gözaltına alındı

Trabzon'da üzerinde Atatürk'ün posterinin yer aldığı Türk bayrağı, sokakta yürüyen kişi tarafından asıldığı ipten koparıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Ekli dosyayı görüntüle 34560
çöle yallah

Rating - 0%
Trabzon'da Atatürk posterini sokakta asıldığı ipten kopardığı gerekçesiyle 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret ve devletin egemenlik alametlerini aşağılama' suçundan tutuklanan Volkan E.'nin, ifadesinde "Psikolojik rahatsızlığım var. Türk bayrağı ve Atatürk olduğunu fark etmedim. Kötü niyetim yoktu, pişmanım" dediği belirtti
çağımızın çark etme yalanı piskolojik

Rating - 100%

Ekli dosyayı görüntüle 34560

131,628Konular
3,269,871Mesajlar
315,632Kullanıcılar
ZexerSon Üye
Üst Alt