Haber Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini indiren cübbeli ve sarıklı iki kişi gözaltına alındı (Güncelleme)

Trabzon'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini indiren cübbeli ve sarıklı iki kişi gözaltına alındı Trabzon'da üzerinde Atatürk'ün posterinin yer aldığı Türk bayrağı...

Trabzon'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini indiren cübbeli ve sarıklı iki kişi gözaltına alındı

Trabzon'da üzerinde Atatürk'ün posterinin yer aldığı Türk bayrağı, sokakta yürüyen kişi tarafından asıldığı ipten koparıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili 2 şüpheli, gözaltına alındı.

1655591503298.png

Son düzenleme:
Onların sorunu geçmişten, hala kuyruk acısı.
images

Trabzon'da Atatürk posterini sokakta asıldığı ipten kopardığı gerekçesiyle 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret ve devletin egemenlik alametlerini aşağılama' suçundan tutuklanan Volkan E.'nin, ifadesinde "Psikolojik rahatsızlığım var. Türk bayrağı ve Atatürk olduğunu fark etmedim. Kötü niyetim yoktu, pişmanım" dediği belirtti

Trabzon'da Atatürk posterini sokakta asıldığı ipten kopardığı gerekçesiyle 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret ve devletin egemenlik alametlerini aşağılama' suçundan tutuklanan Volkan E.'nin, ifadesinde "Psikolojik rahatsızlığım var. Türk bayrağı ve Atatürk olduğunu fark etmedim. Kötü niyetim yoktu, pişmanım" dediği belirtti
çağımızın çark etme yalanı piskolojik

131,644Konular
3,270,086Mesajlar
315,690Kullanıcılar
gino87Son Üye
Üst Alt