Haber Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini indiren cübbeli ve sarıklı iki kişi gözaltına alındı (Güncelleme) (1 Viewer)

Trabzon'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini indiren cübbeli ve sarıklı iki kişi gözaltına alındı Trabzon'da üzerinde Atatürk'ün posterinin yer aldığı Türk bayrağı...

Trabzon'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini indiren cübbeli ve sarıklı iki kişi gözaltına alındı

Trabzon'da üzerinde Atatürk'ün posterinin yer aldığı Türk bayrağı, sokakta yürüyen kişi tarafından asıldığı ipten koparıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili 2 şüpheli, gözaltına alındı.

1655591503298.png

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Son düzenleme:
Onların sorunu geçmişten, hala kuyruk acısı.
images

Trabzon'da Atatürk posterini sokakta asıldığı ipten kopardığı gerekçesiyle 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret ve devletin egemenlik alametlerini aşağılama' suçundan tutuklanan Volkan E.'nin, ifadesinde "Psikolojik rahatsızlığım var. Türk bayrağı ve Atatürk olduğunu fark etmedim. Kötü niyetim yoktu, pişmanım" dediği belirtti

Trabzon'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini indiren cübbeli ve sarıklı iki kişi gözaltına alındı

Trabzon'da üzerinde Atatürk'ün posterinin yer aldığı Türk bayrağı, sokakta yürüyen kişi tarafından asıldığı ipten koparıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Ekli dosyayı görüntüle 34560
çöle yallah

Trabzon'da Atatürk posterini sokakta asıldığı ipten kopardığı gerekçesiyle 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret ve devletin egemenlik alametlerini aşağılama' suçundan tutuklanan Volkan E.'nin, ifadesinde "Psikolojik rahatsızlığım var. Türk bayrağı ve Atatürk olduğunu fark etmedim. Kötü niyetim yoktu, pişmanım" dediği belirtti
çağımızın çark etme yalanı piskolojik

Ekli dosyayı görüntüle 34560

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,369Konular
3,275,811Mesajlar
321,429Kullanıcılar
asimanxSon Üye
Üst Alt