Nasıl Hacker dünyasında ünlü olunur

Merhaba arkadaşlar nasıl hack dünyasında ünlü olunur sorum bu

Sağlam icraatların varsa tanınırsın zaten ama böyle ortalıkta 3-5 site hacklemekle olmuyor ;)

Bu işe yıllarını veren insanlar var yani sanala 2018 de girip çok fazla tanınmazsın ayrıca tanınınca nolucak ki? Kendi halinde takıl işte ne kadar tanınsan o kadar fazla düşmanın olur sonra geçen ki gibi sitende indexi yersin :p
vallahiindexi yedim ama yeni açtım düşmanları severim biriyle uğraşmayıda

Alper Seyyara index atarsan seni ünlü yapabilirim.
İstemediğin kadar itibar sahibi ve düşmanın olur.
Bu anlaşmaya ne dersin çee

Büyük siteleri hacklerken isor'un ismini yazın isor hacklemiş gibi olsun meşur edelim adamı polis felan gelirse korkmaz heralde isor demi isor.

Büyük siteleri hacklerken isor'un ismini yazın isor hacklemiş gibi olsun meşur edelim adamı polis felan gelirse korkmaz heralde isor demi isor.
Türk olmasın yeter :D
kötü yola düşersin isor1234 , hayatını başkalarının gözünde yücelmek içinmi harcayacaksın ? yoksa kendine olan saygın için öğrenmek içinmi harcayacaksın ? aklın yerinde değil gibi , derslerine çalış.
Haklısınız hocam bizde bir ünlü olalımda sosyal medyada zaten 5 yıla kalmaz haberlerde görceksiniz hocam siyasetçi diye oy verirsiniz artık he bu sırada konuma yorum yaptığınız için teşekkür ederim

Biz tanındıkta noldu ki aq yine boş beleş geziyoruz, köpek gibi para için iş arıyoruz. Sanalda ün değil para ara dostum

hacker dünyasında ünlü olmak pek iyi bir şey olmasa gerek. ismin kullanılarak yapılan her iş dosyanı kabartabilir.

131,643Konular
3,270,063Mesajlar
315,683Kullanıcılar
mvaSon Üye
Üst Alt