Nasıl para kazanabilirim
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
Daha fazla kazanç sağlama imkanı varmı yatırımsızSosyal medya satışı yaparak , gorev sitelerinde gorevler kasarak, anket doldurarak, birde uzun vadeli dönüş oladak kriptoya yatırım yapabilirsin ( yatırımsız gunluk 6 tl kazanç sağlamana yardımcı olurum )
Sosyal mühendisligin iyiyse hesap alim satimiyla ilgilenebilirsinizDaha fazla kazanç sağlama imkanı varmı yatırımsız
Bot hesap ile takip edip coin kasıp takipçi toplayabilirsin ve bunu satabilirsiniz veya dm basma sitesi kurarak hesap düşürüp bu hesabı satabilirsin vb.Nasıl para kazanabilirim
Anladım tşkBot hesap ile takip edip coin kasıp takipçi toplayabilirsin ve bunu satabilirsiniz veya dm basma sitesi kurarak hesap düşürüp bu hesabı satabilirsin vb.
Ben ilk defa böyle bir siteye giriş yaptım bunları bilmiyorum ayrıca bu site hacker sitesimi hack den anlarımSosyal mühendisligin iyiyse hesap alim satimiyla ilgilenebilirsiniz
Nereden bakabiliyoruzPaylaştığım son konuya girerek 2 haftaya toplam 600 tl kadsr kazanabilirsin