Merhabalar sayın üyeler,sorum şu nasıl site hacklerim,site hacklemeyi biliyorum ama bruteden dork yazıyom 2-3 defa da 1 kere düşüyor,yardımcı olursanız sevinirim.Hayırlı günler.
Anlıyorum,daha önce siz yapmışmıydınız.kardesim sw düşürebilirsin ayrıca internete çeşitli loglar yayarak shelli site bulabilirsin shelle log gomüp paylasırsın gelen shellerde sunuvuya bakarsın apache litespeed gibi bunların bypassları mevcut bypass ederek sunucudaki diger sitelere girersin 1 site ile 50 100 şanısna gore 500 bile site hackleyebilirsin kolay gelsin
ypatım kardesim bypass methodları var herkeze ozgu paylasmazlar çogunu bizde idare edioz kendi çapımızdaAnlıyorum,daha önce siz yapmışmıydınız.
Anladım,teşekkür ederim yanıtlarınız için.Hayırlı akşamlar.ypatım kardesim bypass methodları var herkeze ozgu paylasmazlar çogunu bizde idare edioz kendi çapımızda
Brute işini bırakırsan güzel siteler düşürürsünMerhabalar sayın üyeler,sorum şu nasıl site hacklerim,site hacklemeyi biliyorum ama bruteden dork yazıyom 2-3 defa da 1 kere düşüyor,yardımcı olursanız sevinirim.Hayırlı günler.
Merhaba,ne yapmam gerek spyhackerz faydalı olmak için geldim,yardımcı olursanız sevinirim.Brute işini bırakırsan güzel siteler düşürürsün
Öncelikle hoşgeldin ailemize aramıza. Brute işini bırakman lazım. Temelini atmadan sen binanın ortasını yapmaya çalışıyorsun şuan. En başta Bi html-css öğrenerek başla. Bunların yanında veritabanı nedir , çeşitleri , sql nedir , sql query nedir , sql sorguları , port nedir ,hangi port neleri kullanır, tcp/ip gibi konuları öğrenmeye bak. Ardından sunucu güvenliğini öğren. Sonrası zaten ip söküpü gibi gelirMerhaba,ne yapmam gerek spyhackerz faydalı olmak için geldim,yardımcı olursanız sevinirim.
Ben biliyorum,fakat TheWayEnd adlı üyemiz 1 siteden 50 site hackliyorÖncelikle hoşgeldin ailemize aramıza. Brute işini bırakman lazım. Temelini atmadan sen binanın ortasını yapmaya çalışıyorsun şuan. En başta Bi html-css öğrenerek başla. Bunların yanında veritabanı nedir , çeşitleri , sql nedir , sql query nedir , sql sorguları , port nedir ,hangi port neleri kullanır, tcp/ip gibi konuları öğrenmeye bak. Ardından sunucu güvenliğini öğren. Sonrası zaten ip söküpü gibi gelir
Dork değil. Sunucu geçiyor öyle basıyor hepsine birdenBen biliyorum,fakat TheWayEnd adlı üyemiz 1 siteden 50 site hackliyorSağlam dork yazıyor o konuda yardımcı olurmusunuz dork yazmada.
Sunucuyu sokakta bulmuyordur heraldeDork değil. Sunucu geçiyor öyle basıyor hepsine birden
Ben biliyorum,fakat TheWayEnd adlı üyemiz 1 siteden 50 site hackliyorSağlam dork yazıyor o konuda yardımcı olurmusunuz dork yazmada.
E düşen sitelerden birinden rootluyor yapıyor onu anlatıyorum sanaSunucuyu sokakta bulmuyordur heralde![]()
hoşgeldin kardeşim aramızaSunucuyu sokakta bulmuyordur heralde![]()
kardeşim elinin altında internet var bende burdan öğrenmedim yutub var sayfalar var bizde oralardan öğrendikArkadaşlar yardımcı olacak birileri varmı?
Tamamda youtubede telif dolayısıyla o kadar ileri düzey hack yöntemleri yasak.kardeşim elinin altında internet var bende burdan öğrenmedim yutub var sayfalar var bizde oralardan öğrendik
Özelden Msj At Yardımcı Olurum.Tamamda youtubede telif dolayısıyla o kadar ileri düzey hack yöntemleri yasak.
Teşekkürler,ilginiz için atıyorum.Özelden Msj At Yardımcı Olurum.