Nasıl Ücretsiz Bitcoin Kazanılır? Yatırımsız Bedava Bitcoin Kazandıran Siteler 2022 (1 Viewer)

Joined
Jul 9, 2020
Credits
14
Rating - 0%
Yıllardır aktif olan Bedava bitcoin kazandıran siteler kullanıcılarına yüksek miktarlar kazandırmaya devam ediyor. Aşağıda sizlere paylaştığımız içeriği takip edenler için hem kripto parayla tamamen ücretsiz tanışmak hem de yüksek kazançlar elde etme şansı mümkün.

Öncelikle o çok bilen ama hiçbir bir işe yaramayan, kendisi kriptodan köşeyi dönerken sizi uzak tutmaya çalışan sözüm ona çok bilmiş insanlardan uzak durun, hayat paylaşınca güzel...

- coin dünyasıyla ilgili hiçbir şey bilmiyorum :(
- para harcamadan bu işler nasıl oluyor ?

gibi soru veya kafa karışıklığı yaşıyorsanız yazıyı dikkatle takip edin.

Sizlere paylaştığım siteler kesinlikle sizden kredi kartı, banka hesabı vs. bir şey istemiyor!
Yani kaybedeceğiniz hiçbir şey yok(win-win).

Kripto para dünyasına para yatırmadan, sadece basit tıklamalarla ("claim" ve "roll" ) 1 ayda ortalama güzel paralar (ayırdığınız zamana ve hırsına göre meblağ değişebilir) kazanan biri olarak, aşağıda izleyeceğiniz yolları anlatacağım. ( 🔗 linkler referans içerir bilginize)...
endişe etmeyin ve sabırlı olun, net bir şekilde yazacağım her şeyi, hepimiz kazanacağız.

önemli notlar :
- bitcoin ve diğer altcoinler düşerken claim ve roll sitelerinde coin başına daha çok verildiğini unutmayın, bitcoin ne kadar düşerse paralel olarak o kadar fazla coin birikiyor, yani zamanla birikim yapıp voleyi vurmanız mümkün.
- yalnızca bu işlerde kullanacağınız bir mail adresiniz olsun kullanım kolaylığı açısından.
- aşağıda vereceğim siteleri sık kullanılanlara ekleyin ki kolay erişim sağlayın. evet arkadaşlar, başlıyoruz:

Ödeme almak için bir kripto para borsasına kayıt olup kripto para cüzdanı oluşturmamız lazım.

1. Binance: en güvenilir ve büyük kripto para borsalarından biri, ilk iş olarak üye olun;
binance 🔗

2. freebitcoin: en kullanışlı ve 9 yıldır aktif olan bedava bitcoin sitesi bu sistemin ilk parçası olması ve isim nedeni ile popülerliğini koruyor. 49 milyon kullanıcıya sahip.
freebitcoin 🔗

3. Rollercoin: Oyun oynayarak bedava bitcoin kazanabileceğiniz bir site, 2.5 milyon oyuncusu ile oyun oynayarak ücretsiz bitcoin, ethereum, dogecoin, bnb coin kazandırıyor. Üstelik bir üst sınır olmadan oyun oynadıkça madenci gücü artırıyor ve kazancınız artıyor.
Rollercoin 🔗


Öncelikle,

Binance Nedir: Kripto Para Borsası
Kripto para alım, satım işlemlerinin yapıldığı online ticaret sitesi

Binance Referans Kodu Nedir?
Kripto para borsasına davet kodudur, "40218289" tüm işlemlerde komisyon indirimi sağlar.

Binance Neden Kimlik istiyor Güvenli mi?
Türkiye Cumhuriyeti topraklarında da ofisi bulunan binance, yasama kurumları tarafından yayınlanan bilgilere göre borsalar, kayıt olan kullanıcıların kimlik bilgilerini doğrulamak zorunda. Kimlik bilgilerinizi doğrulamadığınız taktirde merkezi borsalarda işlem yapmanız mümkün değil.

FreeBitcoin Nedir?
saat başı ücretsiz Bitcoin (BTC) kazandıran ve çeşitli etkinlik ile oyunlarla kullanıcısına bedava Bitcoin dağıtan bir sitedir

FreeBitcoin Referans Kodu Nedir?
Bedava bitcoin sitesi davet kodudur "17408778" , Roll işlemlerinde ömür boyu %50 bonus sağlar.
FreeBitcoin Roll Nedir?
Bu kısım Ana Menü sayılabilir.Çünkü ilk karşımıza çıkan sayfadır. Bu kısımda saatte bir ''ROLL'' yaparak ücretsiz Bitcoin kazanırsınız. Her çevirme başına biletkazanırsınız. (Biletler neye yarıyor diye sorarsanız açıklamayı alt kısımda yani ''LOTTERY'' kısmında yapacağım.
ROLL yaptığınız zaman size çevirmeden çıkan sayıya göre size verilecek Bitcoin miktarı belirlenir.

FreeBitcoin Multiply BTC Nedir ?
Bu sayfada bi şans oyunu yer alıyor. 'BET AMOUNT'' yazan kısma oyuna yatırmak istediğiniz miktarı giriyorsunuz.
Alt kısımdaki ''BET HI'' ve ''BET LO'' kısımlarına tıklayarak çevirme yapıyoruz.

Peki gelen sayı ve bu 2 seçenek neye göre belirlenmiş anlatayım.
''BET HI'' diyerek çevirme yaparsanız kazanmanız için çıkan sayı 5250'den büyük olmalı aksi halde kaybedersiniz.
'BET LO'' da ise kazanmanız için çıkan sayı 4750'den küçük olmalı aksi halde kaybedersiniz. ( Bu kısımda da kazandığınız her çevirme için çekiliş bileti verilir.)

FreeBitcoin Lottery Nedir?
Bu kısımda Free BTC kısmında yaptığınız çevirmeden gelen biletlerle otomatik olarak her hafta yapılan ücretsiz bitcoin çekilişine katılıyorsunuz..
Çekiliş her pazar günü yapılır ve sonuçları aynı sayfada açıklanır.. ''PROFILE'' kısmında size verilen üye numarasından kazanır kazanmadığınıza bakabilirsiniz..
Ayrıca hesabınızdaki Bitcoinlerle de çekiliş bileti alabilirsiniz..
Çekiliş sonunda her hafta ilk 10 kişiye Bitcoin ödülü verilir.


FreeBitcoin EARN BTC Nedir?
Bu kısımda hesabınızdaki miktar 0.0003 ve daha üzeri olduğunda bir miktar bitcoin faizi almaya başlarsınız. Amacınız Yatırım yapmak ise profilinizdeki Deposit butonunda bulunan bitcoin adresinize Bitcoin yatırarak vadeli hesap açmış gibi olursunuz. Yatırdığınız Bitcoin Miktarına göre faiz alırsınız.. Günlük - Aylık - Yıllık olarak faiz olarak kazandığınız Bitcoin miktarını görebilirsiniz..

FreeBitcoin sitesi ana sistem bu şekilde ilerliyor.

RollerCoin Nedir?
Kullanıcılarına oyun oynayarak ücretsiz Bitcoin Ethereum ve Doge kazandıran online madencilik oyunudur. 2018'den günümüze aktif ve 2.5M Kullanıcıya sahiptir.
Bitcoin madenciliği kavramını alır, ancak Blockchain ve işleme algoritmaları yerine becerilerinizi test etmenizi, görevleri tamamlayarak gerçek Bitcoin kazanmanızı sağlar.
Rollercoin Power (Hash) gücü Nedir?
Oyun oynadıkça artan bu güç ile kazandığınız bitcoin miktarı artıyor. Power (Hash) gücünü oyun oynayarak sınırsız artırabilirsiniz.
Sadece kayıt olun, giriş yapın, karakterinizi özelleştirin, bir nick ve avatar oluşturun.

FARKLI HIZLI VE EĞLENCELI OYUNLAR OYNAYARAK BAŞLIYORSUNUZ.​

Coinclick,
Token Blaster, Flappy Rocket, Cryptonoid,
Coin-Match, Crypto Hamster, 2048 Coins ve Coin-Flipd

Bu oyunlar Madencilik kapasitenizi artırmak ve daha gerçek BTC, DOGE ve ETH kazanmak için ekstra geçici hash gücü elde etmenizi sağlar.

Bu ücretsiz çevrimiçi oyun hala geliştiriliyor ve hatta oyun içi ekonominin ve kazanç modelinin merkezi olarak RollerToken (RLT) adlı kendi jetonunu kullanıyor.
Yatırım yapmak isteyenler için, market kısmından RollerToken ile Madenci alabilir hash gücünüzü artırıp daha çok Kripto para edinebilirsiniz.

  • Evet arkadaşlar bu yazımda size yardımcı olmaya çalıştım ve umarım ki yardımcı olmuşumdur.. Siz de ücretsiz Bitcoin kazanarak geleceğinize yatırım yapmak istiyorsanız aşağıdaki linkten REFERANSIMLA üye olup sisteme girebilirsiniz.

BU KISMA TIKLAYARAK ÜYE SAYFASINA GİDEBİLİRSİNİZ

 

Users who are viewing this thread

Top