Nasıl böyle rank yapıcam?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
OEDKWŞXÖWPXKXKRO milletin derdine bak amk yeni girdiği forumda owner olmaya çalışıyor![]()
Adamın dediğini anlamamışsın kardeşim. Adam diyor ki bir xenforo forum sitem var nasıl böyle bir rank yapabilirim.OEDKWŞXÖWPXKXKRO milletin derdine bak amk yeni girdiği forumda owner olmaya çalışıyor. 2.’si o rank sadece @Mectruy ve @baDsectQr e ait fakat bizim gibi uzman legend level 2 kıdemli üye gibi rankları almak için yararlı konu açıp diğer üyelerin senin konunu beğenip react göstermesi lazım. Belirli bir react sayısına ulaştıktan sonra rankların otonaik yükleniyor. Ve forumda aktif olup mesaj yazman da gerekli iyi forumlar
bence benim dedigim şeyi sormuş çünkü forumdan falan bahsetmiyorAdamın dediğini anlamamışsın kardeşim. Adam diyor ki bir xenforo forum sitem var nasıl böyle bir rank yapabilirim.
Konusunu açtığı kategoriye bakın🙃bence benim dedigim şeyi sormuş çünkü forumdan falan bahsetmiyor
doğruKonusunu açtığı kategoriye bakın🙃
Kendi forumuma eklicem farkındaysan support a açmışım broOEDKWŞXÖWPXKXKRO milletin derdine bak amk yeni girdiği forumda owner olmaya çalışıyor. 2.’si o rank sadece @Mectruy ve @baDsectQr e ait fakat bizim gibi uzman legend level 2 kıdemli üye gibi rankları almak için yararlı konu açıp diğer üyelerin senin konunu beğenip react göstermesi lazım. Belirli bir react sayısına ulaştıktan sonra rankların otonaik yükleniyor. Ve forumda aktif olup mesaj yazman da gerekli iyi forumlar
Kendi forumuma eklicem farkındaysan support a açmışım broimkansız birşey bro![]()
Sağol bro, hallettim benAdamın dediğini anlamamışsın kardeşim. Adam diyor ki bir xenforo forum sitem var nasıl böyle bir rank yapabilirim.
Yok hocam hallettim sağol yinede.halledemiyorsan instagram dan yazabiilirsin iyi forumlar
sende sağolYok hocam hallettim sağol yinede.
O zaman kendi forumuma ekleme yapacağım diye doğru düzgün aç konuyu dostumKendi forumuma eklicem farkındaysan support a açmışım bro
Konu kategorisi xenforo support ?O zaman kendi forumuma ekleme yapacağım diye doğru düzgün aç konuyu dostum