Ne yapayım diye düşünürken Twitterdan haftada 8.600 tl...

O kadar çaresiz kaldığım bir dönemde 1 aydır üzerinde çalıştığım işten bu kadar para kazandığıma inanamıyorum şu an. Elon Musk sağolsun haftalık ödeme yapmış :)) Çok uğraştım...

O kadar çaresiz kaldığım bir dönemde 1 aydır üzerinde çalıştığım işten bu kadar para kazandığıma inanamıyorum şu an. Elon Musk sağolsun haftalık ödeme yapmış :)) Çok uğraştım ama değdi cidden. Artarak devam edeceğini düşünüyorum çünkü çok güzel bir sistem kurdum. İnanırsanız başarırsınız arkadaşlar....

Ekli dosyalar

• twitter.jpeg
    twitter.jpeg
    91.5 KB · Görüntüleme: 51
  • twitter 2.jpg
    twitter 2.jpg
    31.8 KB · Görüntüleme: 51
ne yaptın onu belirtsen :D
Paylaşırsam öğretirsem de ücretli paylaşırım arkadaşım. Ben bayağı bir emek verdim çünkü bu duruma gelene kadar. Kimseye altın tepside "al sende yap " diye sunmam. Bana kimse sunmadı çünkü. Hem Etsy de hem Twitterda 2 aydır uğraşıyorum. Deneme yanılma yoluyla güzel bir sistem oturttum. Beş parasızken 1 hafta öncesine kadar kiramı nasıl öderim diye düşünürken bu Twitter emeklerimin hakkını verdi. Günün en az 8 saatini bilgisayar başında geçiriyorum. Sence burda anlatmam ne kadar mantıklı. ???

O kadar çaresiz kaldığım bir dönemde 1 aydır üzerinde çalıştığım işten bu kadar para kazandığıma inanamıyorum şu an. Elon Musk sağolsun haftalık ödeme yapmış :)) Çok uğraştım ama değdi cidden. Artarak devam edeceğini düşünüyorum çünkü çok güzel bir sistem kurdum. İnanırsanız başarırsınız arkadaşlar....
Ss

Eyw

Ok silinebilir konu o zaman tekniğimi açıklamak zorunda değilim sanırım :)) Ben sadece kazandığımı belirttim. İnanırsanız başarırsınız dedim. İnanırsanız ve yeterince en az benim kadar uğraşırsanız sizde kazanırsınız. Kolaylıklar dilerim.
Sana nereden ulaşabilirim

131,682Konular
3,270,306Mesajlar
315,747Kullanıcılar
aass1100Son Üye
Üst Alt