Salak adam suspend yedim demiyor yanıltıcı yedim diyor ne kadar gerizekalısındostum önce suspend işini çöz ondan sonra yanıltıcıya geç.
konu açtım dostumaynen bende sürekli yanıltıcı yiyorum, yanıltıcı sadece sc den mı yiyor yoksa domain adı etkilimi?
eşşek misin kardeşim ücretsiz hostlar suspend atar. yanıltıcıyı çözsen suspendle uğraşırsın. onu bende biliyorum bana salak salak tepki göstermeSalak adam suspend yedim demiyor yanıltıcı yedim diyor ne kadar gerizekalısın
eşşek misin kardeşim ücretsiz hostlar suspend atar. yanıltıcıyı çözsen suspendle uğraşırsın. onu bende biliyorum bana salak salak tepki gösterme
Birbirinize karşı olan üslubunuz çok yanlış bu 1.Salak adam suspend yedim demiyor yanıltıcı yedim diyor ne kadar gerizekalısın
Dostum genelde sc ye bağlı bu bilindik çok kisi tarafından kullanılan script koyarsan site gidsr zatenBeyler ben hep yanıltıcı yiyorum. Domain freenom'dan hosting gear dan.
Bana ücretsiz sağlam site kurmayı öğretecek insta em2rh4n
1 yıllık phishing izinli hosting ve com lu domain uygun fiyata veriyorum bilimdik postlardan değil-dir yabancı host suspend yanıltıcı yemezeşşek misin kardeşim ücretsiz hostlar suspend atar. yanıltıcıyı çözsen suspendle uğraşırsın. onu bende biliyorum bana salak salak tepki gösterme
Hostingin ile alakalıdırBeyler ben hep yanıltıcı yiyorum. Domain freenom'dan hosting gear dan.
veya scriptin ileBeyler ben hep yanıltıcı yiyorum. Domain freenom'dan hosting gear dan.
Hiç suspend yemeyen hosting paralı alabilirsin ama sc sağlam değilse istediğin kadar uğraş yapamazsınveya scriptin
yanıltıcı sc ile alakalıdır dediklerin heryerde var1 yıllık ***unacceptable content** izinli hosting ve com lu domain uygun fiyata veriyorum bilimdik postlardan değil-dir yabancı host suspend yanıltıcı yemez