Nedir bu Yeni İnstagram Açığı ?

Konu Özeti

Instagram'da yüksek takipçili hesapları ele geçirmek için kullanılan yeni bir güvenlik açığı sorgulanıyor. Layne grubunun lideri Ducky'nin, basit şifrelerle korunan hesaplara brute force dışında bir yöntemle eriştiği iddia ediliyor. 0day.today üzerindeki bir exploit referans gösterilerek, saldırganların hangi tekniği kullandığı ve bu açığın nasıl işlediği tartışılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • T TurkishSpyHacker
brute force değilde belki ona benzer bir program yapmışlardır instagram şifresi otomatik giren aynı brute force gibi fakat bunda 100 binlik 1 milyonluk şifre koyup linux üzerinden denem yanılma yoluyla yapabiliyorlar herhalde :)

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Shop yöntemi iledir Nasıl dersen benim 30 K lık instagram hesabım Kitlendi ve benden geri şifremi almak için iletişime geçin dedi bnden İnstagramla kayıt oldugum e postayı felan istedi sonra Gönderdim onlar bana geri döndüler bi sayı yazmışlar bunu kagıda yazıp yüzünün net bir şekilde göndermediniz takdirde size yardımcı olamayız felan yazıyordu o olabilir bunlarda kızdan sing istiyordur O mesela ico yazmış kız attı sana yüzü felanda gözüküyor sende Az shop bilgin varsa onu rahatlıkla silip attıkları yazıyı yazıp gönderirsin

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,774Konular
3,290,702Mesajlar
324,566Kullanıcılar
FıratAbiSon Üye
Üst Alt