Nerede o eski günler, insanlar?

Rating - 0%
Belki gecenin bir vakti duygusala bağladım fakat insan eskileri düşünmeden edemiyor. Daha dün bu ortamlara attığım ilk adımı hatırlıyorum edindiğim arkadaşları bulunduğum timleri yıllar sonra hepsinin ortadan kaybolacağı aklımın ucundan geçmezdi. Açıkcası asosyal biriyim sanal ortam reel'den önemlidir benim için. Hangimiz isterdik acaba dostlarımızı kaybetmeyi? Doğrusu şimdiki ortama bakıyorum eskilerden en ufak bir kalıntı dahi yok. Eskiler hep güzeldir yani hep öyle deriz. Eski dostlarımız olsaydı daha iyi olmazmıydı? Örn: Şahmat, Hack_Sir, GencDefacer, Demonter, Komutan, hacker_20 ve aklınıza gelecek tüm dostlar... Eskiler eskiden güzelmiş gerçekten. Türkiye'de sanal ortam 2005-2012 arasıymış bana göre gerisi fasa fiso. Neyse sadece içimi dökmek istedim-isteyende dökebilir..
Selametle.

Rating - 95.8%
2005 - 2012 evet bu tarihler arasındaydı gerçek ortam , sonrasında herşey bitti bir anda :) sosyal medya yok olmadıkça eski ortam birdaha geri gelmeyecek bu bir gerçek..

Uzman

Jason Voorhees
Rating - 0%
insan bu konu hakkında epey bilgi paylasır yazar döker .

eskisi gibi tadı tuzu kalmadı artık sanal alemin . insan eski ortamı arar oldu zevk heyecan vardı simdi ise öyle bisey yok .

SaraL

Gri Adam
Rating - 0%
2005 ve 2012 de yapılan saldırılar arkadaşlarımızın başka konulara yönelmesi derken bir cogu kendini icerde bir coguda para cezası ödemiştir. Haliyle bir site üzerindeki adminleri başka şeyler üzerinden yargılanıyor ise yani hoca yoksa cemaat yoktur mantığı. Yanlışı gören yada yanlış yaptığını gören arkadaşlar sanalı bırakmıştır. 2005 ve 2012 de zevk icin de kalanlar oldu bu işi severek calışarak başaran arkadaşlar da olmuştur.

Dostluklar eskilerden daha güzeldi samimiydi herkese güven vardı şimdi nerde o güven?

Uzman

Jason Voorhees
Rating - 0%
2005 ve 2012 de yapılan saldırılar arkadaşlarımızın başka konulara yönelmesi derken bir cogu kendini icerde bir coguda para cezası ödemiştir. Haliyle bir site üzerindeki adminleri başka şeyler üzerinden yargılanıyor ise yani hoca yoksa cemaat yoktur mantığı. Yanlışı gören yada yanlış yaptığını gören arkadaşlar sanalı bırakmıştır. 2005 ve 2012 de zevk icin de kalanlar oldu bu işi severek calışarak başaran arkadaşlar da olmuştur.

Dostluklar eskilerden daha güzeldi samimiydi herkese güven vardı şimdi nerde o güven?

eskiden olan seylerin cogu zamanla kayboluyor . bunun en basında gelen seyler ise de senin buna verdiğin örnek .

T

TheWayEnd

Şaka maka ben 2007 yılında başladım 9 sene olmuş yaşlanmışız :) Gerçi 3 sene ara verdim bir döndüm kimse yok :(

E

El-Cewad

Evet haklısın sana katılıyorum geçmiş güzeldir ama adı üzerinde geçmiş o yüzden geçmişe takılmadan geleceğe odaklanmak lazım yeni dostluklara yeni insanlara vs vs...

131,536Konular
3,269,048Mesajlar
315,360Kullanıcılar
zikovxdSon Üye
Üst Alt