Nereye doğru gidiyoruz?

l0z

coder
Rating - 0%
Son gelen haberler ile birlikte televizyon açamaz oldum, internete bile girmemeye çalışıyorum. Günde 2 paket sigara içmeye başladım yine. Her gün Şehit haberi görmekten sulu göz dolanıyorum evimde. Kimsenin bu politikaların sorumluluğunu almaması üzüntümü daha da artıyor hatta sinirleniyorum.

Suriye politikası hakkında ne düşüyorsunuz? Ya da şöyle sorayım, nereye doğru gidiyoruz?

Rating - 0%
ülkeyi bölecekler hepimiz dağılacaz Türk ırkı 100 - 150 yıla yok olacak çok az bi kesim kalacak daha sonra rasgele bir ülkenin doğusunu alıp Türkiyenin şuanki doğusu gibi yapıcaz sonra aynı senaryoyu biz gerçekleştircez :D

l0z

coder
Rating - 0%
Böyle giderse "ülkeyi bölecekler hepimiz dağılacaz Türk ırkı 100 - 150 yıla yok olacak çok az bi kesim kalacak" buraya katılıyorum. Rusya ve ABD(NATO) arasında bi denge oluşturup, bu denge üzerinde devam etmek varken, Osmanlı'nın Abdülhamid sonrası dönemi gibi, herkesin gözünü dikip baktığı bi ülke olduk.

T

TheWayEnd

Tek Söylenecek Şey Allah Sonumuzu Hayır Etsin Gidişat Çok Kötü

PiCASSO 

Grafucker
Rating - 0%
Şehit haberleri üzücü ama hiç bir savaş şehit vermeden kazanılmaz malesef şimdiye kadar direndi Türkiye paraleli,ergenekonu,pkksı,dhkpcsi,rusyası,amerikası,israili kısaca herkes bir biz tek hiç birşey bedel ödemeden başarılmaz biz bedelimizi ödüyoruz ama unutmayın günün en karanlık anı sabahın açmasından hemen öncedir bu karanlıklar aydınlığın habercisidir bu kadar düşmanımız varken alttan almamız ölümümüz demektir dik durma vaktidir şimdi küçücük bir kediyi köşe sıkıştırdığınızda size aslan gibi kükrediğine şahit olacaksınız korkacaksınız tırmalarmı diye buda o misal ha tüm bunların yanında ya başaramasakta ölürüz diyorsanız zaten ölecektik en azından adam gibi ölmüş oluruz.

l0z

coder
Rating - 0%
Şu dakikadan itibaren yapacak başka birşeyimiz yok ona ben de katılıyorum. Ama şu zamana kadar sürekli "kandırılan" bir hükümet ve hakkı yenen insanlar var. Ergenekon'dan yargılananların ve içeridekilerin çoğu ya öldü ya da beraat ettiler. Paralel denilen tayfa, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başına bir çorap ördü ve çok şükür şimdi çözüldü. Geride kalanlardan, kalabilenlerden bir özür dilenmeliydi en azından. Bunu beklerdim hükümetten. Özür dilenmedi ve bu durum alınmayan sorumlulukların yeterli bi delili bence.

131,576Konular
3,269,271Mesajlar
315,440Kullanıcılar
Üst Alt