nesilden nesile hek! (2 Viewers)

B

BlackDewil

selamlar gençler ve kendini genç hissedenler. uzun süredir @sonadam ile fikir alışverişimiz sonucunda ne yapsak ne etsek karar veremedik. en sonunda kafamıza yatan bir fikir oldu bunu da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

bize bu işe başladığımızda yol gösteren kimsemiz yoktu. bir iki kez ayağımız tökezledikten sonra sağ olsun abilerimiz elimizden tutup yolun doğrusunu gösterdi biz şuan az çok yolumuzu biliyoruz , kendimize bir yol çizdik. biz abilerimizden gördüklerimizi bu işe hevesli kardeşlere yapmaz isek bu bizim ayıbımızdır dedik.

spyhackerz ekibinden bu işe gerçekten hevesli , yalan dolan iş yapmayacak , öğrendiği bilgi ile egoculuk oynamayıp doğru dürüst yerlerde kullanacak , vatanını - atasını tanıyan istikbal vaat eden gençler arıyoruz. Elimizde avucumuzda ne varsa , bildiğimiz ne varsa öğretip yeni nesile yol gösterebilecek nitelikte birini yetiştirmek istiyoruz.

egoist falan diyecekler çıkacağı için ufak ta not ekleyeyim;

Bizler çok bilgili insanlar değiliz. Kendimize yetecek kadar bilgimiz var. Kendimize yetecek kadar bilgileri bu hevesli kardeşler ile paylaşıp bir şeyler öğretebilirsek , ufkunu açabilirsek ne mutlu bize.

Hiçbir şahsi beklentimiz yok. Tek beklediğimiz onlarin da bizim onlara yaptığımız gibi ileride ondan sonraki nesillere bu bilgiyi paylaşıp sürdürmesi. Ve tabii vatanına milletine hayırlı işlerde kullanması. cc gibi sahtekarca işlerde değil.

bu kriterlere uyduğunu düşünen arkadaşlar yorumda kendini belirtirler ise biz onlara dönüş yapacağız. hepinize iyi forumlar dilerim.​
 

D0ck

Güllü
Joined
Nov 16, 2017
Credits
3
Rating - 0%
Foruma bir sene olmuş katılalı ve ben bu ümitle girdim amacım hack falan değildi güzel abiler kardeşlikler dostluktu bu iş benim için hep hobiydi sağolsun @Mectruy bey bana cok yardımcı oldu yol gosteren oldu sizleride tanımak, sizlerden yararlı şeyler öğrenmek isterim.
 
Joined
Jul 8, 2017
Credits
390
Rating - 0%
Hep senin yanında olmak istemiştim.Yazılım konularına merakım var bildiğin gibi.Seninle birlikte yol almak iyi olur.
 
I

Isko~

Ilk önce piskologi testine tabir tutmaniz lazim isteyen kisileri, sorular hazirlayip sormaniz lazimki egitim vereceginiz insanlarda onceden pskologi olarak normal insanlardan olusun
Bunu bos salak insanlara bos vakit harcamamaniz icindir.
Ama guzel dusunulmus.

Kolay gelsin
 

Akifcan Hür 

☾★ T'ÜRK ☾★
Joined
Mar 4, 2018
Credits
0
Rating - 100%
Güzel Düşünmüşsünüz Üstat
Hacking , Programlama vs. vs
Elimden Geldiği Kadar Bende Bildiklerimi Katarak Yardımcı Olurum.
Aslında SHT Üyelerine Özel Eğitim Kampı Gibi Bir Şey'de Yapılabilir.
Genele Hitap Edileceği İçin Temel Konular Anlatılabilir.
Açıklar , Linux , Programlamaya Giriş (Python Diğerli VS.)
Bu Şekil'de Üyelere (GENELE) Hitap Edilebilir.
Yok Biz Adam Gibi Harbi Arkadaşları SHT Bünyesin'de Yetiştirmek İstiyoruz Diyorsanız.
Boş Beleş Kişiler Olmayacak.
Cv'sine Bakılmalı Mülakatlar'dan Geçebilmeli :D
 
Joined
Oct 28, 2018
Credits
38
Rating - 0%
Nesil eski nesil değil, öğrendikten sonra kural ya da büyük küçük önemsemiyorlar. Defalarca denedim ben. Yinede kolay gelsin.
 

T44

Joined
Nov 15, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Sizden eğitim almayı çok isterim.
Çok uzun zamandır bu işleri öğrenmeye çalışıyorum.Ama ne yazık ki öğrenemedim.
 
Joined
Nov 1, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Selamun aleyküm,
üstatlar şu engin bilgilerinizden birde ben faydalanabilse idim iyi olacaktı.

ilk sorum shell nedir ? :)
 
Joined
Nov 3, 2018
Credits
5,424
Rating - 0%
Grafikerim diye hack yapamayacağım anlamına gelmez, bende bu işlerde yeniyim ve eğitmene ihtiyacım var :) Hem grafiker hem de spy hacker olursam hayatım değişebilir, siz de şansınızı deneyin, yorumlarda kendinizi belirtin. Ben belirtiyorum ve katılmak istiyorum :).
 
B

BlackDewil

Hepinizin yazdıklarını görüyoruz ek olarak pm atmanıza gerek yok arkadaşlar. Yakın zamanda buradan gerekli duyurusu geçicem zaten , o zamana kadar isteyenler buradan belirtebilir. Guzel yorumlarınız icin tesekkurler :)
 
Joined
Dec 9, 2017
Credits
4
Rating - 0%
Bence sağlam bir eğitim çok iyi olur ama eğitime kimlerin alınacağı kısmında sağlam bir filtrelendirme yapılmalı önüne gelen alinmamali eger eğitim olursa gelirim.
 

Users who are viewing this thread

Top