🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Netflix UHD hesapları 10₺'den satışa sunuluyor, toplu alımlarda fiyat 5₺'ye düşüyor. Hesaplar 1 aylık olup UHD kalitesinde izleme imkanı sağlıyor. Satıcı, hesapların çalıntı veya illegal olmadığını belirtiyor. Ödemeler Papara, Enpara, İninal, tüm bankalar ve Paycell üzerinden kabul ediliyor.
Buyur ozeleBen almak istiyorum
İnstagram verBuyur ozele
@yuceermedyaİnstagram ver
Kardeş haklısında ben birsürü method denedim hiç biri işey yaramadı yada ben yapamadım şuan işey yarayan Bi method varsa atarmısınKardeş zaten bu forumda beleş nasıl alınacağı yazıyor
IBAN ile alma methodu vardı forumda kanka araştır bulursunKardeş haklısında ben birsürü method denedim hiç biri işey yaramadı yada ben yapamadım şuan işey yarayan Bi method varsa atarmısın
Kanka o olmuyor be denedimIBAN ile alma methodu vardı forumda kanka araştır bulursun
olmuyor kardeşim, almanya telefon numarası istiyorIBAN ile alma methodu vardı forumda kanka araştır bulursun
Aynnolmuyor kardeşim, almanya telefon numarası istiyor
Anlatmayacaksan neden laf kalabalığı yapıyorsun, forumdan çıkTelefon numarası olmadan beleş alma metodu yaptım ama anlatamam çünkü kendim kullanıyorum sürekli. Netflix ayıkırsa fixleyebilir netflixsiz kalmak istemiyorum![]()