nic mw database dump

sa herkese kolay gelsin. nic.mw yani malawi domain reg yerinin domain bilgilerinin olduğu dns değiştirip hackleyebileceğiniz bilgilerin olduğu databaseyi sizinle paylaşacağım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sa herkese kolay gelsin. nic.mw yani malawi domain reg yerinin domain bilgilerinin olduğu dns değiştirip hackleyebileceğiniz bilgilerin olduğu databaseyi sizinle paylaşacağım.
12943 domain bilgisi mevcut

domain dns değiştireceğiniz giriş yeri:

http://www.sdnp.registrar.mw/login.php

direk size database giriş yeri vereceğim. şifreyi değiştiren olsa bile görüp siz kendiniz yapabilesiniz diye :

http://www.sdnp.registrar.mw/invoices/admin.php

<?php
$servername = "localhost";
$username = "dbanda";
$password = "rEAd#31762cHa&ONLY";
$dbname = "modifypass";

tbl_domains tablosunda giriş için bütün bilgiler mevcut :)
ha sen neden yapmıyorsun diyen olursa zamanında yaptım. hatta bazı adı lazım değiller benim yaptığımı kendi yapmış gibi gösterdiği için gerçekte kim olduğumu söylemeye gerek yok. :)

şuan hack aleminde gerçekten kaliteli tek forum bura olduğu için burada paylaşma gereği duydum.
Kolay gelsin iyi çalışmalar

google.mw filan aktif değil mi sence dns hijack yapıcaksınız yani oradaki tbl_domainsteki domain adı ve password ile modfiy domain kısmına girip nsleri kendi sunucuna çekiceksin. domain sende olucak

bak kardeşim db ye bağlanıp tbl domains tablosuna girince domain listesi karşına çıkar domain listesinde domain adı admin maili ve password vardır
Pr8lZQ.png

bizim burada işimize yarıyacak olan domain adı ve password. buradan istediğimiz domain adını ve şifresini aldıktan sonra ana site üzerindeki modify domain kısmına tıklayıp giriş yapıcaz
gWdOJ2.png

girişi yaptıktan sonra
9dMmPQ.png

modfiy diyecez. sonrasında domainin kendi nameserverları vardır onları oradan kaldırıp kendi sunucumuzun nameserverlarını ekleyerek domainin kendi sunucumuza gelmesini sağlayacağız.
qW6GZW.png

kendi nslerini yazdıktan sonra en altta update diyerek bitireceksin. dnslerin oturup domainin kendi sunucuna yönlenmesini bekleyeceksin. 24 - 48 saat gibi sürede olabilmekte.
umarım faydalı olmuştur anlatım

sonda gosterdigin gibi seciyorum dns leri sil diyorum hata veriyor yeni ekleyemiyorum hata veriyor hersey tamam ama sonuncusu olmuyor

kullandığın nslere dikkat et ipleri hatalı olabilir. ben şuan rahatlıkla değişikliği yapabilmekteyim cafede olduğum halde :D

hocam bana yardım et vallahi instagram hesabına bogarım 20 k 30 k 50k dolu var sen hacklememe yardım et dile istedigini

yapamıyorum degiştiremiyorum

açığı nedir bilgi verebilirmisin biraz db bilgilerine nasıl ulaştın yani dbname dbuser tamamda şifreyi hiç biyerde bulamadım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,739Konular
3,270,884Mesajlar
316,052Kullanıcılar
Üst Alt