Nick'im yasaklandı

Nickim normalde birleşik şekilde f r a z y, lakin yasaklı kelimelere eklendiği için nicki yazdıkları zaman frazy şeklinde gözüküyor. Kaç gündür düzeltin diyorum ilgilenen yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nickim normalde birleşik şekilde f r a z y, lakin yasaklı kelimelere eklendiği için nicki yazdıkları zaman frazy şeklinde gözüküyor. Kaç gündür düzeltin diyorum ilgilenen yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Bide nick yasaklandı diye kullanıcı adımı krazyk yaptılar, tekrar birleşik şekilde f r a z y yaparsanız çok güzek olur

@Mectruy

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Nickim normalde birleşik şekilde f r a z y, lakin yasaklı kelimelere eklendiği için nicki yazdıkları zaman **reklam-yapma** şeklinde gözüküyor. Kaç gündür düzeltin diyorum ilgilenen yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Bide nick yasaklandı diye kullanıcı adımı krazyk yaptılar, tekrar birleşik şekilde f r a z y yaparsanız çok güzek olur

@Mectruy
Guzel konu ellerine saglik

Burada belirtmişim, bunun çözümü kullanıcı adının değiştirilmesidir.
Hocam durduk yere adımı değiştirmem doğru olmaz. Herkes beni fraz y olarak tanıyor nede olsa. Bir anda adımı yasaklamanız bana pek mantıklı gelmiyor. Ben burada ya art niyet yada yanlış anlaşılma ararım. Ki yanlış anlaşılma olsaydı çoktan düzeltilirdi diye düşünüyorum.

Hocam durduk yere adımı değiştirmem doğru olmaz. Herkes beni fraz y olarak tanıyor nede olsa. Bir anda adımı yasaklamanız bana pek mantıklı gelmiyor. Ben burada ya art niyet yada yanlış anlaşılma ararım. Ki yanlış anlaşılma olsaydı çoktan düzeltilirdi diye düşünüyorum.
Seni tanımıyoruz ki bir problemimiz olsun. Gereği @Al Simmons tarafından uygun görülürse yapılır.
Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,115Konular
3,275,241Mesajlar
316,925Kullanıcılar
EyvolleSon Üye
Üst Alt