Niye bu aralar çoğu kişi c*c pişinde?

Bu aralar fark ettim de 1 yıl ki Brawl Stars oynayan çocuk şimdi ise CC pişinde bu CC işinde olanlar yakalanmayacağını zanediyorlar ister proxy VPN TOR VPS VDS kullansın elinde...

Bu aralar fark ettim de 1 yıl ki Brawl Stars oynayan çocuk şimdi ise CC pişinde bu CC işinde olanlar yakalanmayacağını zanediyorlar ister proxy VPN TOR VPS VDS kullansın elinde sonunda yakalanırsınız bu işi genellikle 10-25 yaş arası yapıyorlar 18 yaşından küçük olanlar yakalanıp hiçbir şey olmayacağını sanıyor ister 1-2 ay geçsin elinde sonunda yakalanırsınız...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bu Konuların Muhabbeti Bile Yasak Bir Daha Chatte Bile Geçirmezsen Sevinirim.
Bu konuya atlamak, girmek isteyenler bu konuyu okur en azından. CC övmek, kullanmak ve kullandırtmak yasak fakat bu konuda bilinçlendirmek amacıyla açılıp bu suçtan insanları uzaklaştırmak başımızın tacıdır.

Bu aralar fark ettim de 1 yıl ki Brawl Stars oynayan çocuk şimdi ise CC pişinde bu CC işinde olanlar yakalanmayacağını zanediyorlar ister proxy VPN TOR VPS VDS kullansın elinde sonunda yakalanırsınız bu işi genellikle 10-25 yaş arası yapıyorlar 18 yaşından küçük olanlar yakalanıp hiçbir şey olmayacağını sanıyor ister 1-2 ay geçsin elinde sonunda yakalanırsınız...
noldu kanka siparişin askıya mı düştü :D

kendilerini hacker ilan ediyorlar kanka, cc onları sanalın babası yapıyor ama sorsan bir dil bilmiyordur :D

tiktok türemeleri dehayla cc paraları katla falan elemanlardan türeyip googleye cc generator yazıp kendilerini carder ilan ediyorlar iyi günler kaale alınmamaları gerekilen tipler

Piyasada aptal cok var iki uc instagram hesabi calipda birsey olmayan enayilerin hepsi bu ise girmeue çalışıyor cunku diger r yaptiklari iste para olmadigi icin

Bu olaylar eskiden de vardı fakat kendini beğenmiş bir sikim bilmeyen yeni yetmeler yoktu piyasada cc denilen olaylar 2010larda da yapılıyordu fakat övünmek için değil yapabildikleri için yapıyorlardı, yani gidipte tiktokta orda burda şunu çaldım bunu yaptım diyip batuflex şarkısı paylaşmıyordu kimse burda asıl mesele cc veya benzeri işler değil kitlesinin ta kendisi. Bi bok bilmeyen ergenler 2-3 kıza hava atmak için kendi hayatlarını piç ediyorlar ilerde geçmişe bakıp ben ne kadar malmışım diye kendileriyle utanç duyacaklar.

Yeni nesil kitlenin daha çok CC veya Sosyal Medya üzerine yoğunlaşmasının sebebi C*rding veya birine Dmden hesabında telif var şifreni yolla yazmak bir yetenek gerektirmiyor.

İnternette pub şekilde paylaşılan kartlar ile boktan sitelerden ürün geçmek sizi yetenekli yapmaz.
Sahte siteler kurup phish*ng ile hesap çalmak sizi yetenekli yapmaz.
Aklı başında gerçek hacking ortamındaki insanlar neden tiktokta videolar çekip bugün şunu yaptım bunu yaptım diye video paylaşmıyorlar? Hiç görmediniz di mi?

Göremezsiniz, çünkü yeni yetme ergenler bir bok öğrenmekten ve bilgiden aciz oldukları için yapabilecekleri en kolay en az yetenek ve beceri gerektiren iş neyse ona yöneliyorlar.

Haliyle gençliğinde verdiği o duyguyla bir bok yaptıklarını götlerinin arşa erdiğini sanıyorlar.

ipsa scientia potestas est

132,838Konular
3,283,601Mesajlar
318,072Kullanıcılar
senturkbu31Son Üye
Üst Alt