Nord medya türkiye deki ana smm panel api sağlayıcısı

Nord Medya nedir? Bunu zaten açıklamama bile gerek yok diye düşünüyorum ama bilmeyenler için ufak bir özet geçecek olursak türkiye deki bir çok serviste ev sahipliği yapan ve...

standard.gif
Nord Medya nedir?
Bunu zaten açıklamama bile gerek yok diye düşünüyorum ama bilmeyenler için ufak bir özet geçecek olursak türkiye deki bir çok serviste ev sahipliği yapan ve ana hizmet sağlayıcısıdır nord medya sadece size kaliteli servisleri en ucuz fiyattan sunmaya çalışır.

Ayrıca Web sitemiz de kalite standartları gereğince bot servis kullanmıyoruz kullandığımız kaliteli servislerin fiyatlarını da bot servisleri ile hemen hemen eşitledik

Web sitemizi ziyaret etmek için bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır ve ayrıca siteye kayıt olacak olan ilk 10 kişiye 50 TL ilk 100 kişiye 5 tl ve ilk 1000 kişiye de 1 tl deneme bakiyesi verilecek tir. Sistem otomatik olarak bakiyenizi atar. Bu kampanya spyz hacker ve imha timi için hazırlanmıştır öneri ve şikayetler için destek talebi açmayı unutmayın.
👇👇👇👇👇👇
👉 NORD MEDYA 👈
👆👆👆👆👆👆

standard.gif

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ekli dosyayı görüntüle 28492
Nord Medya nedir?
Bunu zaten açıklamama bile gerek yok diye düşünüyorum ama bilmeyenler için ufak bir özet geçecek olursak türkiye deki bir çok serviste ev sahipliği yapan ve ana hizmet sağlayıcısıdır nord medya sadece size kaliteli servisleri en ucuz fiyattan sunmaya çalışır.

Ayrıca Web sitemiz de kalite standartları gereğince bot servis kullanmıyoruz kullandığımız kaliteli servislerin fiyatlarını da bot servisleri ile hemen hemen eşitledik

Web sitemizi ziyaret etmek için bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır ve ayrıca siteye kayıt olacak olan ilk 10 kişiye 50 TL ilk 100 kişiye 5 tl ve ilk 1000 kişiye de 1 tl deneme bakiyesi verilecek tir. Sistem otomatik olarak bakiyenizi atar. Bu kampanya spyz hacker ve imha timi için hazırlanmıştır öneri ve şikayetler için destek talebi açmayı unutmayın.
👇👇👇👇👇👇
👉 NORD MEDYA 👈
👆👆👆👆👆👆

Buradan geri zekalı arkadaşlarıma sesleniyor um sahte mail ile girişiniz Red yiyecek haberiniz olsun siteye mail onay ekledim yani her girişinizde mail adresinizi kontrol etmeyi unutmayın gelen kutunuzda yoksa spam klosörüne bakın ve spam değil diyin ve sorun çözülecek tir

Nord Medya nedir?

👇👇👇👇👇👇
👉 NORD MEDYA 👈
👆👆👆👆👆👆

Site de ye fake mail ile kendisini çok zeki sanan insanlar kayıt oluyor bu dns dolayı ztn kayıt bakiyesi iptal edilmiştir ve ayrıca sitemizde şuanda 700 e yakın normal kullanıcı 50 Türkiye bayisi 10 tane de Yurt dışı bayisi bulunmak tadır isteğe özel spam ve şikayet servisi eklendi

132,909Konular
3,284,117Mesajlar
318,190Kullanıcılar
rapgameSon Üye
Üst Alt