Rating - 100%
NOTAM, havacıları uçuş ve yer emniyetini etkileyebilecek bazı önemli durumlardan haberdar etmek için yayımlanan bildiri. İngilizce "notice to airmen" (havacılara bildiri) kavramının kısaltmasıdır. (Wikipedia)#SONDAKİKA
📍Rusya Savunma Bakanlığı, Azak Denizi'nin tamamında NOTAM ilan etti
Ekli dosyayı görüntüle 30326
Dünyanın ne tarafında bi şey olsa ucu hep bize dokunuyor @Slowycan 🌙 ender bilgilerinizden bizi mahrum etmeyin düşünceniz nedir#SONDAKİKA
📍Rusya Savunma Bakanlığı, Azak Denizi'nin tamamında NOTAM ilan etti
Ekli dosyayı görüntüle 30326
Kuzenim yazmış Rusları çok seviyor (evdebosyervargelebilirler)Allah'ım inşallah iç savaş cikarda RTE ülkeye bir kaç Rus alır amin
Bunlar bizemi Notam ilan etmiş Allahın denizinde etmişDünyanın ne tarafında bi şey olsa ucu hep bize dokunuyor @Slowycan 🌙 ender bilgilerinizden bizi mahrum etmeyin düşünceniz nedir
Olum gör bak bize vuracak işin sonu aha bak buraya yazıyorum yukarda ki deli de rus mülteciler gelsin diye dua ediyo kwpsmxmlskwsmösBunlar bizemi Notam ilan etmiş Allahın denizinde etmiş
Rus mülteci suriyeden iyidir en azındanOlum gör bak bize vuracak işin sonu aha bak buraya yazıyorum yukarda ki deli de rus mülteciler gelsin diye dua ediyo kwpsmxmlskwsmös
Gelirse uzun boylu sarışın mavi gözlü buğday tenli yakışıklı beyler de gelsin o zamanRus mülteci suriyeden iyidir en azından
GelsinGelirse uzun boylu sarışın mavi gözlü buğday tenli yakışıklı beyler de gelsin o zaman
Anlaştık sllasmdmalsös
Nato üyesiyiz bize Rusya bişey yapamaz. He çizgimizi belli edecektik S400 almayacaktık Abd bize daha çok destek verirdi he Amerikanın vereceği destek ne kadar Rusyanın Aleyhine olacak oda tartışılır... Avrupa birliği vs vs boş bunlar Rusyaya mermi dahi atamaz hiç birisi.Olum gör bak bize vuracak işin sonu aha bak buraya yazıyorum yukarda ki deli de rus mülteciler gelsin diye dua ediyo kwpsmxmlskwsmös
İşte başkanımız konuştu 😍 inşallah öyle olurNato üyesiyiz bize Rusya bişey yapamaz. He çizgimizi belli edecektik S400 almayacaktık Abd bize daha çok destek verirdi he Amerikanın vereceği destek ne kadar Rusyanın Aleyhine olacak oda tartışılır... Avrupa birliği vs vs boş bunlar Rusyaya mermi dahi atamaz hiç birisi.
Ayıp deilmi cnm 2 tane Rus atcaktk eve hdjajajOlum gör bak bize vuracak işin sonu aha bak buraya yazıyorum yukarda ki deli de rus mülteciler gelsin diye dua ediyo kwpsmxmlskwsmös