nstagram Hesap Çalma 2

Öncelikle Selamün Aleyküm Arkadaşlar çoğu kişi direk yüksek hesaplara yönelip onları hacklemek için bir kaç yöntem deneyecektir.Bende sizlere yardım etmek için bir takım...

Öncelikle Selamün Aleyküm

Arkadaşlar çoğu kişi direk yüksek hesaplara yönelip onları hacklemek için bir kaç yöntem deneyecektir.Bende sizlere yardım etmek için bir takım yöntemler vereceğim.

1.YÖNTEM: (Fake Mail ) Fake Mail adıyla bilinen olta yöntemini çoğunuz biliyosunuzdur.Bu yöntemi gmail hesabı kurarak altta vereceğim yazıyı kullanarak Atabilirsiniz.
Not=Hesaptaki maili bulmak için bir hesaba girin iletişim maili için koyduğu maile atın.

Merhaba cTos,
Hesabınızda şüpheli hareketler tespit ettik.Hesabınızı doğrulamak için altta vermiş olduğumuz linke tıklayınız.24 saat içerisinde hesabınızı doğrulama işlemini tamamlamanız gereklidir.Aksi takdirde hesabınız verilerimizden kalıcı olarak silinecektir.
(Buraya linki yazarak gönderin)

2.YÖNTEM (Hesabıma erişemiyorum formu açığı)
Hesap ekleme yerine gelin ve hacklemek istediğiniz hesabın kullanıcı adını yazın.Şifreyi unuttuma basın ve en son alt da yer alan bunlara erişimim yok seçeneğine tıklayınız.Eğer bir form çıkarsa ekrana formu size uygun şekilde doldurun.
NOT:Forumda yazacağınız e-mail hiç bir hesapta kayıtlı olmaması sizin açınızdan daha iyi olur.
Not:Her hesapta açık olmayabilir sövmeyin hemen
biggrin.gif

Evet devam edelim formu doldurunuz ve mailinize bir kod geldi o kodu bir kağıda yazın altına o hesaptaki kullanıcı adını ve yazan isim soyismi yazın.Sonra kağıdın fotoğrafını çekip bilgisayarınıza yükleyin sonra çalmak istediğiniz hesaba girin ve içinde net kameraya bakan fotoğrafını alın kaydedin.Photosop cs6 yardımıyla sanki kağıdı arkadaş tutuyormuş gibi eline doğru koyun kağıdı ve maile yanıt olarak bunu ekleyin.
En geç 1 haftaya size döneceklerdir.Eğer onaylaylarsa zaten şifre yenileme linki gelir
smile.gif

HEPİNİZE İYİ FORUMLAR

Alttaki fix. Kurucu mailde değilsen sana hesabı vermezler. Üsttekiyle de o taslakla anca 100 takipçili hesap düşürürsün.

Alttaki fix. Kurucu mailde değilsen sana hesabı vermezler. Üsttekiyle de o taslakla anca 100 takipçili hesap düşürürsün.
önceden deniyordum zaten 1 sene önce simdi uğraşmıyorum çok fazla bu konuyla bilgin için sağol 1 senedir yoktum sanalda yeniden birşeyleri öğrenmeye geldik işte bakalım.

arkadaşlar merhaba, tanıdığım birinin instagram hesabını ele geçirmek istiyorum. yardımcı olabilecek biri varmıdır?

131,794Konular
3,271,432Mesajlar
316,206Kullanıcılar
eymen...Son Üye
Üst Alt