Numaradan isim soy isim nasıl öğrenirim

Merhaba Benin bir eski sevgilim vardı zamanında aldattı beni geçenlerde bir numara aradı 2 kez üst üste sonra gördüm sonra wp den baktım kim diye ortalama 45 yaşında bir kadın...

Merhaba Benin bir eski sevgilim vardı zamanında aldattı beni geçenlerde bir numara aradı 2 kez üst üste sonra gördüm sonra wp den baktım kim diye ortalama 45 yaşında bir kadın fotosuydu o kızada benziyordu ne yaptım ettim isim soy ismini öğrenemedim yardımcı olur musunuz

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
abi eski sevgilinin isim soy ismini bilmiyormuydun? bi enteresan şekil vermişsin hikayeye .. açık fatura varsa biraz para gömüp dekontdan öğreniliyordu isim soy isim 7 yıllık method fix yediyse şikayet etmeyin. dip not hgs içinde geçerli.

yada ara sor kimsinğ nesinğ
aciba ilişkinizde sana zamanında yalanğ isimmi verdi 🥹

abi eski sevgilinin isim soy ismini bilmiyormuydun? bi enteresan şekil vermişsin hikayeye .. açık fatura varsa biraz para gömüp dekontdan öğreniliyordu isim soy isim 7 yıllık method fix yediyse şikayet etmeyin. dip not hgs içinde geçerli.

yada ara sor kimsinğ nesinğ
aciba ilişkinizde sana zamanında yalanğ isimmi verdi 🥹
İsim soy isimini Tabiki biliyorum faturası var 85 TL o kadar para vermem değmez kısaca eskiden numara sorgu vardı telefona kayıt edenlerin nasıl kaydettiğini görüyorsun ama şuan onu da bulamıyorum neyse kısmet artık olursa olur olmazsa olmaz

132,074Konular
3,274,733Mesajlar
316,856Kullanıcılar
enesurlllSon Üye
Üst Alt