Numaram dağıtıldı

@Alparslan34 kişisi herkese açık chatte ailevi değerlerime hakaret edip numaramı dağıttı @Al Simmons @Mectruy

Üyeyi konuya bekliyoruz @Alparslan34 ,

@Al Simmons akşam son kararı vericek bende ban yetkisi yok
1.chatte normal bir şekilde yaklaşım yaparken küfür etti bu şahıs ve 5 6 arkadaşı.
2.beni önce taciz sonra tahrik ve sonra tehdit etti şahıs.
3.real numarasını paylaşan kendisi tüm sorumluluk kendisine aittir.ben kendisine nonu ver ınsgtram ver diye cümle kurmadım kendisi bana kurdu ve bu cümleyi sonsuzkere tekrarladı.
4.forum içinde herhangi bir ifşa paylaşımı veya kişi bilgilerini yaymadim.
5.dedigim gibi tüm sorumluluk kendisine ait bana özelden yok istediğin yere paylaş yok istediğin bilgilerime ulaş paylasmazsan yapmazsan ailevi değerlere küfür savuran kendisi. Kısacası kendi nosu paylaşan kendisi. Hiç bir şekilde ban kabul etmiyorum herseyin sorumlusu kendisi banlanicak Bir hareketim yok kendi no verip aramazsan ananı vs diyen kendisi. @Al Simmons

T
1.chatte normal bir şekilde yaklaşım yaparken küfür etti bu şahıs ve 5 6 arkadaşı.
2.beni önce taciz sonra tahrik ve sonra tehdit etti şahıs.
3.real numarasını paylaşan kendisi tüm sorumluluk kendisine aittir.ben kendisine nonu ver ınsgtram ver diye cümle kurmadım kendisi bana kurdu ve bu cümleyi sonsuzkere tekrarladı.
4.forum içinde herhangi bir ifşa paylaşımı veya kişi bilgilerini yaymadim.
5.dedigim gibi tüm sorumluluk kendisine ait bana özelden yok istediğin yere paylaş yok istediğin bilgilerime ulaş paylasmazsan yapmazsan ailevi değerlere küfür savuran kendisi. Kısacası kendi nosu paylaşan kendisi. Hiç bir şekilde ban kabul etmiyorum herseyin sorumlusu kendisi banlanicak Bir hareketim yok kendi no verip aramazsan ananı vs diyen kendisi. @Al Simmonst at
Tüm fotoları at sende konuşmaları

131,644Konular
3,270,079Mesajlar
315,688Kullanıcılar
AathivithyahSon Üye
Üst Alt