NUTUK

TheWayEnd

Merhabalar 3,5 Sene önce hacki bıraktığımda Dünya Sıralamasında 27.Sıradaydım.3,5 Senedir beni İlk 50'den Düşüremeyen LAMER'lere ithafen 47.Sıradan Geri Döndüm 3 Ay...

Merhabalar

3,5 Sene önce hacki bıraktığımda Dünya Sıralamasında 27.Sıradaydım.3,5 Senedir beni İlk 50'den Düşüremeyen LAMER'lere ithafen 47.Sıradan Geri Döndüm

3 Ay içerisinde yapmış olduğum yoğun çalışma sonucu Rekorumu egale edip tekrardan 27.Sıraya çıktım.

Toplam Defacerda ise Dünya sıralamasında 11.Sıraya çıkmış bulunmaktayım.Ben bir exploit ile ilk 50'ye girenlerden değilim.

39250 Sitenin Ana Sayfasına Bayrak Sallandırdım.
Toplam Hackediğim Site Sayısı 76845 Adettir.Toplam sayının yaklaşık 4500 adetini 3 Ayda gerçekleştirdim.

Bu konuyu neden açtın diyen kardeşlerime gelince.

1.Sebebi Burayı çok sevdim ve bu başarımı sizlerle paylaşmak istedim.
2.Sebebi Hack Yapmak isteyen kardeşlerim görsünlerki istedikten sonra her şeyin olabileceğidir..

zone-h-twe.JPG

Bu başarına bizleride ortak ettiğin için teşekkür ederiz , indexlerinde sitemize yer verip bizede çok faydalar sağlıyorsun ve aynı zamanda inanılmaz bir hızla yükseliyorsun zone-h best 50 içinde. Biz sitedekiler senin bu imrendirici başarınla gurur duyuyoruz gerçekten. dahada yüksek sıralamalara çıkacağın görünüyor şimdiden.

Bu başarına bizleride ortak ettiğin için teşekkür ederiz , indexlerinde sitemize yer verip bizede çok faydalar sağlıyorsun ve aynı zamanda inanılmaz bir hızla yükseliyorsun zone-h best 50 içinde. Biz sitedekiler senin bu imrendirici başarınla gurur duyuyoruz gerçekten. dahada yüksek sıralamalara çıkacağın görünüyor şimdiden.

Değerli Yorumun İçinde Çok sağol Mectruy Sitemize Katkım oluyorsa ne mutlu bana

Tebrikler azimle çalışıp başarı basamaklarını titrete tirete zirveye doğru koşuyorsun

131,687Konular
3,270,355Mesajlar
315,890Kullanıcılar
Novproxy9999Son Üye
Üst Alt