ödeme alma aracı

İyi forumlar. Konuyu yanlış yere açtıysam bildirmeniz yeterli. Öncelikle inanılmaz bir fikrim var bu fikir sayesinde çok çok uçuk rakamlarda ödeme alabilirim. Fakat bana öyle...

İyi forumlar. Konuyu yanlış yere açtıysam bildirmeniz yeterli. Öncelikle inanılmaz bir fikrim var bu fikir sayesinde çok çok uçuk rakamlarda ödeme alabilirim. Fakat bana öyle bir ödeme alma aracı lazım ki 2,3 gün ya da en fazla 1 hafta kullanacağım. Binlerce ödeme alacağım için %90 bilindik firmalar sorun çıkaracaktır. Sorun çıkarmayacak şekilde nasıl ödeme alabilirim? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
paywant,paytr gibi firmalar yasalara uygun çalışmakta bu yüzden entegre olamam.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İyi forumlar. Konuyu yanlış yere açtıysam bildirmeniz yeterli. Öncelikle inanılmaz bir fikrim var bu fikir sayesinde çok çok uçuk rakamlarda ödeme alabilirim. Fakat bana öyle bir ödeme alma aracı lazım ki 2,3 gün ya da en fazla 1 hafta kullanacağım. Binlerce ödeme alacağım için %90 bilindik firmalar sorun çıkaracaktır. Sorun çıkarmayacak şekilde nasıl ödeme alabilirim? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
paywant,paytr gibi firmalar yasalara uygun çalışmakta bu yüzden entegre olamam.
Shopier den alabilirsin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,044Konular
3,274,392Mesajlar
316,820Kullanıcılar
el_ifSon Üye
Üst Alt