Ödeme Kanıtlı Yatırımsız Tron Kazanma Mining Sitesi

Min. TRX için para çekme miktarı:
48.00000000 TRX diyor
160 GH/s Toplam güç 1 GH/s kullanılmayan güç 2 gün Plan
dolmaz gibi duruyor ama açtım, 97 TRX ne kadar sürede doldu ? ve tarayıcıyı yenileyince sıfırlama durumu mevcut sende yaşandı mı?
bu arada 47 limitinde kalırsa iki elim yakanda çee ellerine sağlık paylaşım için.
Tarayıcı yenileyince sıfırlama durumu mevcut değil hocam. Benim referansım olduğu için ve düzenli olarak bonus aldığım için 97 trxe kısa bir sürede ulaştım. Bonusu alıp ghsyi tekrar fulleyip sayfayı kapatıyorum.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Tarayıcı yenileyince sıfırlama durumu mevcut değil hocam. Benim referansım olduğu için ve düzenli olarak bonus aldığım için 97 trxe kısa bir sürede ulaştım. Bonusu alıp ghsyi tekrar fulleyip sayfayı kapatıyorum.
Hala devam ediyor, biraz tron bastım reinvest ederek Gh/s yi BNB'ye aktardım. En azından diğer scam muslukları gibi oradan oraya sürükleyen sistemi yok. arada BNB'yi de reinvest edeceğim. ( hiç ref göndermedim kimseye)

Min. withdrawal amount for BNB is:
0.01030000 = 5,5 dolarda çekim veriyor, senin screenlere göre yatırıyor zaten. BNB doldurayım.

sen binance'a çekmişsin sanırım, çekim açısından soğuk cüzdan verebiliyor muyuz, faucet mi istiyor?

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    27.9 KB · Görüntüleme: 1
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,963Konular
3,273,253Mesajlar
316,666Kullanıcılar
TgghSon Üye
Üst Alt