Bu gorseli html css olarak yapmam lazim yardimci olabilcek varmi
https://hizliresim.com/wxhU86 Bu gorseli html css olarak yapmam lazim yardimci olabilcek varmi
Nasil yapcam ordan![]()
World's first AI to create websites in minutes
Fronty automates website creation process with AI.fronty.com
Bu gibi siteler işini görebilir sanırım.
Allah razi olsun senden kardesim
Kardes mroyun sitesinden 400tl cekcem gelirse soz sana 50tl atacam
Nasil yaptin baskan hemen
Sadece html ve css images dosyalari olmasi lazim digerlerini gorurse hoca cakar birde menu de butonlara tikladigimda yazilira silmem lazim
Scripti indir sana lazim olani ayir onudami ben yapayimSadece html ve css images dosyalari olmasi lazim digerlerini gorurse hoca cakar birde menu de butonlara tikladigimda yazilira silmem lazim
Baskan acemiyim hatta altyapim hic yokScripti indir sana lazim olani ayir onudami ben yapayim
Senin odevin olduguna emin misin? Altyapin yoksa boyle odev vermezler zaten "hello world" felan yazdirirlarBaskan acemiyim hatta altyapim hic yok
Baskan anadolu cikisliyim normal olarak altyapi yok gormedigimiz icinSenin odevin olduguna emin misin? Altyapin yoksa boyle odev vermezler zaten "hello world" felan yazdirirlar
Sana daha fazla yardimci olamam. Chatten yardim isteBaskan anadolu cikisliyim normal olarak altyapi yok gormedigimiz icin
Saolasin yinedeSana daha fazla yardimci olamam. Chatten yardim iste
Sana scripti attim. Sen sadece sana lazim olan dosyalari ayiracaksin@X-Gre3d baskan yapamadim lutfen pazar son gun yardimci olurmusun
Java scriptmi nasil yapcam valla pazar son ozelden whatsap no yazsan yapsam valla pazar bitiyor napcam bilmiyomSana scripti attim. Sen sadece sana lazim olan dosyalari ayiracaksin
Yardimci olamam.
@TigerThris bu yardimci olacak sanaJava scriptmi nasil yapcam valla pazar son ozelden whatsap no yazsan yapsam valla pazar bitiyor napcam bilmiyom