Okul Kameralarını Devre Dışı Bırakma

Merhaba okulun kamera ve sunucu odasını buldum anahtarı aldım anahtarcıda çıkarttım asıl soru orda işaretlediğim yerdeki güç kablosunu sökersem tüm kameralar gider değil mi...

Merhaba okulun kamera ve sunucu odasını buldum anahtarı aldım anahtarcıda çıkarttım asıl soru orda işaretlediğim yerdeki güç kablosunu sökersem tüm kameralar gider değil mi? Hepsi devre dışı kalır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-12-03-23-36-58-08_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2021-12-03-23-36-58-08_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 57
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba okulun kamera ve sunucu odasını buldum anahtarı aldım anahtarcıda çıkarttım asıl soru orda işaretlediğim yerdeki güç kablosunu sökersem tüm kameralar gider değil mi? Hepsi devre dışı kalır.
hepsi gidebilir de kameraları devre dışı bırakıp ne yapcan aga .D

Veya haklısınız koskoca Ethernet switch portları karşımda dururken kameraları devre dışı bırakmak yerine tüm sistemi ele geçirmek daha mantıklı öyle değilmi?
müdürün pc ye rat sokabilirsin öğretmenler odasındaki pc ye keylogger sokabilirsin denendi onaylandı çee

ratı kurup basıyorsun cyrepter bitti yakalanmazsın :D
Kameralar yakalar + sistemde kurulu antivirüsü bilemem evet belki sadece defender açıktır belki okullarda en çok kullanılan Pardus OS kuruludur belki bilgisayarın kendisinde şifre vardır hepsi için stratejik hareket etmem lazım herşeye hazırlıklı olmalıyım her detayı atlamadan ama aşırı riskli çok düşünmeliyim.

kanka bu konu daha önce acılmıstı sanırım resim bi yerden tanıdık geldi yoksa o kişi sen misin :D

132,080Konular
3,274,938Mesajlar
316,878Kullanıcılar
yusufates0Son Üye
Üst Alt