Merhaba okulun kamera ve sunucu odasını buldum anahtarı aldım anahtarcıda çıkarttım asıl soru orda işaretlediğim yerdeki güç kablosunu sökersem tüm kameralar gider değil mi? Hepsi devre dışı kalır.
Merhaba okulun kamera ve sunucu odasını buldum anahtarı aldım anahtarcıda çıkarttım asıl soru orda işaretlediğim yerdeki güç kablosunu sökersem tüm kameralar gider değil mi...
hepsi gidebilir de kameraları devre dışı bırakıp ne yapcan aga .DMerhaba okulun kamera ve sunucu odasını buldum anahtarı aldım anahtarcıda çıkarttım asıl soru orda işaretlediğim yerdeki güç kablosunu sökersem tüm kameralar gider değil mi? Hepsi devre dışı kalır.
Veya haklısınız koskoca Ethernet switch portları karşımda dururken kameraları devre dışı bırakmak yerine tüm sistemi ele geçirmek daha mantıklı öyle değilmi?hepsi gidebilir de kameraları devre dışı bırakıp ne yapcan aga .D
müdürün pc ye rat sokabilirsin öğretmenler odasındaki pc ye keylogger sokabilirsin denendi onaylandıVeya haklısınız koskoca Ethernet switch portları karşımda dururken kameraları devre dışı bırakmak yerine tüm sistemi ele geçirmek daha mantıklı öyle değilmi?

Riskli hele bizim gibi 1500 kişilik bir okulda en iyisi bu Switch konusunu biraz araştırıp bunu uzaktan yapmak.müdürün pc ye rat sokabilirsin öğretmenler odasındaki pc ye keylogger sokabilirsin denendi onaylandı![]()
ratı kurup basıyorsun cyrepter bitti yakalanmazsınRiskli hele bizim gibi 1500 kişilik bir okulda en iyisi bu Switch konusunu biraz araştırıp bunu uzaktan yapmak.
Kameralar yakalar + sistemde kurulu antivirüsü bilemem evet belki sadece defender açıktır belki okullarda en çok kullanılan Pardus OS kuruludur belki bilgisayarın kendisinde şifre vardır hepsi için stratejik hareket etmem lazım herşeye hazırlıklı olmalıyım her detayı atlamadan ama aşırı riskli çok düşünmeliyim.ratı kurup basıyorsun cyrepter bitti yakalanmazsın![]()
Aslında evet okul 1898 de kuruldu ve idare binasının çatı katında silahlar, katana gibi malzemeler var heykel gibi şeyler bile gördüm atatürkün gerçek imzası bile var onları çalmaya düşünüyorum baya para eder.Napacan okulu mu soyacaksın kanka?
Merhaba okulun kamera ve sunucu odasını buldum anahtarı aldım anahtarcıda çıkarttım asıl soru orda işaretlediğim yerdeki güç kablosunu sökersem tüm kameralar gider değil mi? Hepsi devre dışı kalır.
Evet çok düşündüm hocam şuan Cisco Network Hacking üzerinde çalışıyorum saldırı yapmaya hazırlanıyorum kısaca...kanka bu konu daha önce acılmıstı sanırım resim bi yerden tanıdık geldi yoksa o kişi sen misin![]()
dikkat ette yakalandığında içeride kafanı duvarlara vurmaEvet çok düşündüm hocam şuan Cisco Network Hacking üzerinde çalışıyorum saldırı yapmaya hazırlanıyorum kısaca...
Hee fotoya baksana kaydediyor.Okul kameraları çalışıyor muymuş dkmwkzkwd
Obaa sjmqkzkqksHee fotoya baksana kaydediyor.
o toz ne amk orada benden bir tane daha yaşıyodurMerhaba okulun kamera ve sunucu odasını buldum anahtarı aldım anahtarcıda çıkarttım asıl soru orda işaretlediğim yerdeki güç kablosunu sökersem tüm kameralar gider değil mi? Hepsi devre dışı kalır.
100 yıllık okuldan en fazla bu beklenirdi :do toz ne amk orada benden bir tane daha yaşıyodur
kMerhaba okulun kamera ve sunucu odasını buldum anahtarı aldım anahtarcıda çıkarttım asıl soru orda işaretlediğim yerdeki güç kablosunu sökersem tüm kameralar gider değil mi? Hepsi devre dışı kalır.