Abiler şimdi benim devamsızlık fazla 10 sınıf yarı dönemdeyim bunlar gitmezse kalacağım ne yapabilirim yardım eder misiniz lütfen
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Abiler şimdi benim devamsızlık fazla 10 sınıf yarı dönemdeyim bunlar gitmezse kalacağım ne yapabilirim yardım eder misiniz lütfen
sahte rapor hazırlaya bilirsin okulda kalmaktan iyidir instagramdan yaz detaylı bilgi için llll.berat.lll1Abiler şimdi benim devamsızlık fazla 10 sınıf yarı dönemdeyim bunlar gitmezse kalacağım ne yapabilirim yardım eder misiniz lütfen
Knk konularımda var devamsızlık için 10 gün silebilirsinAbiler şimdi benim devamsızlık fazla 10 sınıf yarı dönemdeyim bunlar gitmezse kalacağım ne yapabilirim yardım eder misiniz lütfen
Kanka bana da yardım etsenesahte rapor hazırlaya bilirsin okulda kalmaktan iyidir instagramdan yaz detaylı bilgi için llll.berat.lll1
NasılKnk konularımda var devamsızlık için 10 gün silebilirsin
Knk konu açtım gir profilime orda var gönderileri lere tıkla çıkar
ailenle okul mudurune gıt devamsızlıkları raporluya cevırsınler
Kanka 53 gün varailenle okul mudurune gıt devamsızlıkları raporluya cevırsınler
Nasıl ya53 gün çok zor kral korona falan olmadıysan kalacan mecbur
kanka big bruh sahte rapordan başka şansın yok gibi senin veya müdüre sıkıştırcan 3 5 bişiKanka 53 gün var
ımkansız gıbı bırsey ama aılenle konus okula gıtsınler belkı ımzayla falan duzelırKanka 53 gün var
kanka son sene geçirirler falan diyoalrda faso fiso hepsi bırakıyorlarOlum 12.sınıfım kalırmıyım sizce aq
Kanka okul ilçede müdür falan tanıdıkkanka son sene geçirirler falan diyoalrda faso fiso hepsi bırakıyorlar
evet 28ine kadar galibaAçığa hâlâ geçebilirmiyim?