Arkadaşlar bildiğinize göre birçok okulda telefon yasak ve sınavlarda kopya çekmek gerekebiliyor telefonu üzerimde saklamak istiyorum veya basit yöntemleriniz var ise belirtir misiniz
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Arkadaşlar bildiğinize göre birçok okulda telefon yasak ve sınavlarda kopya çekmek gerekebiliyor telefonu üzerimde saklamak istiyorum veya basit yöntemleriniz var ise belirtir...
aga aramaları 5 kişi yapıyorlar biri çanta biri sıra diğeri etrafa bakiyor üstümüzde saklamak daha iyi oluyor fakat bir yöntem bulamadımKanka sessize alıp sıranın altına bantla sınavdan önce yanlız eletrik bandı kullan koli bandı ses çıkara bilir.
iç cebli kot mont al cep derin olsun arama esnasında telefonu göt cebine koy kotu da göt hizasına getir görmesinler tebrikler aramayı atlattın sınavda hafif önde doğru eğilerek otur göğüsün sıraya değsin telefonunda klavyeyi ezbere biliyorsundur ben bakmadan yazıyorum googleyi aç sonra kısa bilgi sorularından cevapları aramaya başla kolay gelsinArkadaşlar bildiğinize göre birçok okulda telefon yasak ve sınavlarda kopya çekmek gerekebiliyor telefonu üzerimde saklamak istiyorum veya basit yöntemleriniz var ise belirtir misiniz
tek elin aşada telefonu tutuyor olabilir baktın yakalancan kotun iç cebine at bittiiç cebli kot mont al cep derin olsun arama esnasında telefonu göt cebine koy kotu da göt hizasına getir görmesinler tebrikler aramayı atlattın sınavda hafif önde doğru eğilerek otur göğüsün sıraya değsin telefonunda klavyeyi ezbere biliyorsundur ben bakmadan yazıyorum googleyi aç sonra kısa bilgi sorularından cevapları aramaya başla kolay gelsin
Sen profesyönelsintek elin aşada telefonu tutuyor olabilir baktın yakalancan kotun iç cebine at bitti

Ayakkabı içini kes yerleştir aq. Denemedim ama mantıklı geliyor. Telefon küçükse iş görürArkadaşlar bildiğinize göre birçok okulda telefon yasak ve sınavlarda kopya çekmek gerekebiliyor telefonu üzerimde saklamak istiyorum veya basit yöntemleriniz var ise belirtir misiniz
bakalim emmi her şeyi deniyeceğim muhtemelen xdKalın bi kitap al batsan 3 sayfa sondan 3 sayfa kalacak şekilde orta tarafj bir sandık gibi kes hatta telefona göre ciz maket bıçağı ile kes kitabın içinde bi sandık gibi bisey oluyo içine telefonu koyabilirsin yada ayakabi tabanı büyükse delik açıp içine sokabilirsin ben sıranın altına elektrik bandı ile 3 4 tane attım yapışkan yerine kağıt koydum bildimiz sıranın altında oturduğumuz yerin altında 2 cm lik falan bi sepet gibi bisi oldu geldiği eğilip koyuyom bitti yada şeyde yapabilirsin klimalarin petek bölümünde sağ tarafında boşluk var oralarda koyabilirsin yada bi çılgınlık yapıp telefonu verebilirsin
aga telefon büyük ya bakayim dedim de olmuyorAyakkabı içini kes yerleştir aq. Denemedim ama mantıklı geliyor. Telefon küçükse iş görür
aga dokunuyorlarmı bilmiom valla dokunacaklarını sanmıyorum zatengüzel kardeşim öncelikle donunun ön tarafına yani malafatın olduğu kısma koymaya çalış ama sokma kemerle sıkıştır oraya dokunmaları yasak diyelim dokundular alamazlar bile
telefonu aldi bir hafta vermediler emmi ya okulun ortasinda ne izni diyorlarbenim cebimde duruyor hoca sorduğu zaman izinliyim birazdan gitcem diyom amk![]()
oyy kral denenir eywiç cebli kot mont al cep derin olsun arama esnasında telefonu göt cebine koy kotu da göt hizasına getir görmesinler tebrikler aramayı atlattın sınavda hafif önde doğru eğilerek otur göğüsün sıraya değsin telefonunda klavyeyi ezbere biliyorsundur ben bakmadan yazıyorum googleyi aç sonra kısa bilgi sorularından cevapları aramaya başla kolay gelsin