-
Emilyano Zapota
Since 2011 Yanıma Aldım Kendimi 🇹🇷
Merhaba Ahali,
SpyHackerz adına bizzat ben, Emiliano Zapota, şu sıralar önemli bir işle meşgulüm. Büyük bir operasyonun başındayım ve inşallah yakında gazetelere de çıkacağız.
Planladığım bu operasyon kapsamında bazı sistemleri hackleyeceğim. Bu süreçle ilgili ön bilgilendirme yapmak istedim. Operasyon sonunda hedef sistemlerin index sayfalarına nickler ve özel mesajlar eklenecek.
Kendini gazetede ya da index sayfalarında görmek isteyenler, nicknamelerini profilime yorum olarak bıraksın.
Lütfen anlamsız ya da ciddiyetsiz nickler yazmayın.
İnanmayanlar için: İsmimi internette araştırabilirsiniz, daha önce de birçok sağlam platformda yer aldık.
Bu operasyon, SpyHackerz grubunu bir kez daha yıldızlara taşıyacak.
Katılmak isteyenler özelden bana ulaşabilir — fakat sadece bilgisi olanlar yazsın.
Cahil ya da konuya uzak kişilerle şu an ilgilenemem.
Eğitim sürecimiz yakında başlayacak, onun da duyurusunu forumdan yapacağım.
SpyHackerz forumunu takipte kalın.
Çok sürprizimiz olacak — hem de tamamen ücretsiz!

😉
SpyHackerz adına bizzat ben, Emiliano Zapota, şu sıralar önemli bir işle meşgulüm. Büyük bir operasyonun başındayım ve inşallah yakında gazetelere de çıkacağız.
Planladığım bu operasyon kapsamında bazı sistemleri hackleyeceğim. Bu süreçle ilgili ön bilgilendirme yapmak istedim. Operasyon sonunda hedef sistemlerin index sayfalarına nickler ve özel mesajlar eklenecek.
Kendini gazetede ya da index sayfalarında görmek isteyenler, nicknamelerini profilime yorum olarak bıraksın.
Lütfen anlamsız ya da ciddiyetsiz nickler yazmayın.
İnanmayanlar için: İsmimi internette araştırabilirsiniz, daha önce de birçok sağlam platformda yer aldık.
Bu operasyon, SpyHackerz grubunu bir kez daha yıldızlara taşıyacak.
Katılmak isteyenler özelden bana ulaşabilir — fakat sadece bilgisi olanlar yazsın.
Cahil ya da konuya uzak kişilerle şu an ilgilenemem.
Eğitim sürecimiz yakında başlayacak, onun da duyurusunu forumdan yapacağım.
SpyHackerz forumunu takipte kalın.
Çok sürprizimiz olacak — hem de tamamen ücretsiz!

😉
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl