önemli bi gelin isterseniz

merhaba arkadaşlar instagramda istediğiniz hesapları kapatıp açıyor ister 4 madde yesin ister telif her türlü açıyoruz banned konusuna gelince taklitlik hesaplar il bana...

merhaba arkadaşlar instagramda istediğiniz hesapları kapatıp açıyor ister 4 madde yesin ister telif her türlü açıyoruz banned konusuna gelince taklitlik hesaplar il bana gelmeyin arkadaşlar +300 400 k banned attırmak isteyen varsa fiyatta anlaşabiliriz tikli tiksiz farketmez isterse 10 m olsn inede vururz ama fiyat artar isteyenler instagramdan ulaşabilir
ig = @cey9n

merhaba arkadaşlar instagramda istediğiniz hesapları kapatıp açıyor ister 4 *********** yesin ister telif her türlü açıyoruz banned konusuna gelince taklitlik hesaplar il bana gelmeyin arkadaşlar +300 400 k banned attırmak isteyen varsa fiyatta anlaşabiliriz tikli tiksiz farketmez isterse 10 m olsn inede vururz ama fiyat artar isteyenler instagramdan ulaşabilir
ig = @cey9n
he he 10m vurursun ISODLRLFELDÖPELELEK sen git 100 tane arabası olan araplara vurdur

Galina bu çocuk 14 yaşındaydı sürekli uyduruyor . Bu onun ilk hesabı da değil

En son böyle dediğinde 500 takipçili hesabı bile 2 hafta vuramadın.Beni unutmuşsun .d
PQNWPQMEĞAMFĞSMCŞXMCPMXICNZUXBZHDBGSVDWIRPWMRĞEMFĞSÖDİÇDDĞŞSĞDKWPRMSPMFPXMCIXBXJXBXHSBDHSBRIEJROKSPÖDĞÖĞSÖWÜÖWÜQÇWÜAKSĞASUWOEUSODUSISYUSHDISMFLMCCKNCIZXBSINDAPÖRĞEÇRÜEÇÜWLDÜSODĞSDKPEKD

131,802Konular
3,271,517Mesajlar
316,240Kullanıcılar
eraydogan109Son Üye
Üst Alt