Önemli ÖNEMLİ DUYURU !

Merhabalar SpyHackerz Forum Sakinleri SpyHackerz Forum Yönetimi Olarak Kuruluş İlkelerimizi Tekrar'dan Canlandırmak Ve Eski Forum Kültürünü Daha Şeffaf Ve Yararlı Şekilde...

Merhabalar SpyHackerz Forum Sakinleri

SpyHackerz Forum Yönetimi Olarak Kuruluş İlkelerimizi Tekrar'dan Canlandırmak Ve Eski Forum Kültürünü Daha Şeffaf Ve Yararlı Şekilde Sürdürmek Amacı İle Eski Sistemden Devam Edeceğiz Yönetim Kadrosunda Ciddi Değişiklikler Yapılacak Bu Yapı Altında TÜRKİYE CUMHURİYETİ Devletine Karşı Herhangi Bir Şekilde İllegal Aktivite Yöneten Kişi Ve Kişiler Forumdan Banlanacak İleri Derece Zarar Verici Paylaşım Yapan Kişiler Gerekli Kurum Ve Kuruluşlara Bildirilecektir.

Siber Güvenlik Hacking Ve Yazılım Alanında Ciddi Çalışmalar Yürüteceğiz Defacer Bünyesinde İş Yapmak İsteyen Arkadaşlar Değerlendirilecek Yazılım Alanında Aynı Şekilde SpyHackerz Adı Altında Çeşitli Toolar Yapan Arkadaşlara Destek Olacağız Hacking Merakı Olan Ve Bilgisi Olmayan Kişilere Eğitimler Verilecek. Siber Güvenlik Alanında Ülkemizdeki Kurum Kuruluşlar Bu Arkadaşlarımız Tarafından Bilgilendirilerek Güvence Altına Alınmaları Sağlanacak. Tamamen Legal Bir Düzen Altında Dostane Kardeşçe Bir Yapı Oluşturuyoruz Emek Veren Arkadaşlarımızın Emekleri Hor Görülmeyecek Ve Gerekli Önem Verilecek Bu Konuda İçiniz Rahat Olsun Tüm Sorumluluk Mectruy Ve Emilyano Zapota'da Dır.

Grafik Bilgisi Olan Arkadaşlara Gerek Duyuyoruz Bizimle İş Yapmak İsteyen Arkadaşlar Bana Özelden Yazabilir Emilyano Zapota

Soru Ve Görüşlerinizi Lütfen Yorumda Belirtin Forumda Yeni Üye Bile Olsanız Her Konu Dikkatle İncelenecektir.

Saygılarımızla SpyHackerz Yönetim.

34.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Xenforo tabanlı forum konusunda her türlü eklenti, tema, şablon değişikliği konularında foruma ve üyelerine destek olurum.
Forumda emeği olması şartıyla talep eden üyelere bu konularda eğitim de verebilirim
tamamdır kardeşim emekler karşılıksız kalmayacak forumda aktif olan gerekli çalışmaları yürütüyoruz şuanda güzelbir ortam oluşturacağız iletişim kanallarını açacağız konulara göre özel odalar hazırlanacak konu dışı konuşma yapılmayacak

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,267Konular
3,281,603Mesajlar
318,834Kullanıcılar
fsndhsnsvsSon Üye
Üst Alt