Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önemli Duyuru
(1 Viewer)
TheWayEnd
Yetkileri Olup Aktif Olmayanların Yetkileri Alınacaktır.Bilgilerinize...
Abi ben hem okul hem iş hem staj vaktim yok mobilden açık olmaya çalışıyorum Evde akşam 7 de evde oluyorum sonra yorgun olduğum için uyuyorum Sabah 6 da geri kalkıyorum iş yada öğrenci oldugumuz için ve 12 inci sınıf olunda Sınavlara çalışıyorum Birçok Arkadaşda benim durumumdadır forum da
Abi ben hem okul hem iş hem staj vaktim yok mobilden açık olmaya çalışıyorum Evde akşam 7 de evde oluyorum sonra yorgun olduğum için uyuyorum Sabah 6 da geri kalkıyorum iş yada öğrenci oldugumuz için ve 12 inci sınıf olunda Sınavlara çalışıyorum Birçok Arkadaşda benim durumumdadır forum da
Öncelikleriniz Tabiki Özel Hayatınız Olacak.Senin için Söylenecek şey sitede aktifsin elinden geldiğince bunu zaten görebiliyoruz.Bu yazılanlar hiç aktif olmayan ayda yılda bir giren kişilerdir.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.