Önerileri Alıyorum

selam beyler , eskiden elime site geçsede sunucuya geçsem derdim şuan istemediğim kadar site geliyor elime günlük 20 30 tane onlarında servere geçince 20 30K site geliyor 70...

selam beyler , eskiden elime site geçsede sunucuya geçsem derdim
şuan istemediğim kadar site geliyor elime günlük 20 30 tane onlarında servere geçince 20 30K site geliyor
70 zonem var 70 zoneden sonra sıkılmaya başladım bu index işinden .

sizde bu sitelerle ne yapabilirim günlük panelime 15 20 %100 geliyor

Bu konularda(ele geçirilen siteleri napcan) bilgim yok ama DDoS script kurulup belki botnet yapılabilir, sadece bir fikir.

eline 30 k sitemi geçiyor bir günde ? zoneni atabilirmisin kardeşim

kardeşim kaç geçiyo bilmiyom tr sitelerden 3-5 tane yollada tr data çekem account crackingle uğraşıyomda

70 mirrordan sonra sıkılman iyiye işaret :D ticarete çevir o shelleri. skype adresini yolla iyi siteler geliyorsa satın alırım senden onları.

eline 30 k sitemi geçiyor bir günde ? zoneni atabilirmisin kardeşim
bro günlük panelime büssürü site düşüyor , symlinke bakıyom 2 3 tanesinin biri 5K biri 10K büssürü geçiyor elime emin ol :)
-----------------------

kardeşim kaç geçiyo bilmiyom tr sitelerden 3-5 tane yollada tr data çekem account crackingle uğraşıyomda
%99 yabancı site geliyor bro . şu panelime 1 tane düştü tr sitesi :D
--------------------------

70 mirrordan sonra sıkılman iyiye işaret :D ticarete çevir o shelleri. skype adresini yolla iyi siteler geliyorsa satın alırım senden onları.

hocam skype kullanmıyorum , gerçekten 70 mirrordan sonra sıkıldım :D

131,910Konular
3,272,550Mesajlar
316,524Kullanıcılar
Beta1131Son Üye
Üst Alt