Onetap V4 Orginal nasıl ? Satın Alınır mı ?

Merhaba Csgo Hile İle Oynuyorsanız Ve Hvh Bağımlıysanız Onetap V4 İş Görür Mü ? ONETAP NEDİR Csgo İçin Yazılımdır Aylık 20 Euro vererek Satın Alabilirsiniz DEĞERLENDİRME...

Merhaba Csgo Hile İle Oynuyorsanız Ve Hvh Bağımlıysanız Onetap V4 İş Görür Mü ?

ONETAP NEDİR

Csgo İçin Yazılımdır Aylık 20 Euro vererek Satın Alabilirsiniz

DEĞERLENDİRME ZAMANI

RAGE-BOT
10/7
Bu gerçekten oyun tarzınıza ve yapılandırmanıza bağlı, çok iyi olabilir veya sizi mahvedebilir, ancak benim için 10 üzerinden 7, genellikle hvh sunucusunda katlediyorum ve en iyi vuruşları yapıyorum

ANTİ-AİM
10/7
Anti-aim hakkında nasıl yapılandıracağımı gerçekten tam bilmiyorum, @FatherLogan gibi bir bo$$ anti-aim yapabilirsiniz, , ayarlayabileceğiniz çok şey var (ama eğer nasıl yapılacağını bilirseniz, aksi takdirde bir anti-amaç js almak en iyi seçiminizdir)

ESP
10/8
Yazı tipi mükemmel, modern ve güzel görünüyor, bayrağın rengi de çok iyi, seçebileceğiniz çok fazla esp bayrağı var.

CHARMS
10/9
Birkaç tılsım türü vardır, ancak çok mükemmel değil (özel ve atış tılsımlarıyla parıldamak istiyorum), sadece düşmanın bir duvarın arkasında olup olmadığını bilmek istiyorsanız hala yeterli mi, bu yüzden 9 vereceğim 10

MİSC
10/10
Bir ton fonksiyon seçilebilir, görsel enterpolasyon benim favori fonksiyonum, zamanlamayı daha kolay yakalayabilirim

CONFİG VE SCRİPT
10/10
Bunun için bulut sistemi var, o kadar kullanışlı ki hiç kimse yapılandırmanızı/komut dosyanızı sızdıramaz ve yapılandırmalarınız için endişelenmenize gerek yok ve komut dosyaları bilgisayarınızı değiştirdikten veya geri yükledikten sonra kaybolacak

API
10/7
Komut dosyası oluşturmayı gerçekten avucunuzun içi gibi bilmeniz gerekir, API çok daha az görünüyor, ancak aslında js ile çok şey yapabilirsiniz, komut dosyası oluşturmaya aşina olmayan biri için pek kolay değil

COMMUNİTY
10/10
İnanın bana, her hile bildirim kutusu, hile güncellemesini beklerken bir yardımcıdır (csgo güncellendi), ancak forumun kendisi için çok güzel, admin çok arkadaş canlısı, herhangi bir sorunuz varsa, size her şeyi cevaplayacaklar! onetap forumundan gerçekten zevk alıyorum!

Sonuç olarak, halka açık bir hile için
10/8 verirdim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,958Konular
3,280,586Mesajlar
318,352Kullanıcılar
MihocanSon Üye
Üst Alt