Merhabalar ben bir onlyfans içerik paylaşımı yapacağım bir web sitesi açmayı planlıyorum.
Bu açmak istediğim site için bazı bilgilere ihtiyacım var bilgisi olan kişiler sorulara cevap verirse minnettar kalırım.
Bu İşi Şuanda Yapıyorum Ama Büyütmek İstiyorum.
Aylık 1300₺ Bana Şuan Getirisi Var Sadece Reklamlardan!
Sorular ?
Tüm dosyaları yani +18 içerikleri forumlardan ve yabancı kaynaklardan çekecem ileride benim başım ağrır mı ?
Hostinger & Goddady Gibi bilindik firmalardan host alsam ileride sıkıntı olur mu ?
İllegal host gerekli mi ?
Genellikle Yabancı Kişileri (TC Dışı) Kişileri Paylaşıcam Sıkıntı olur mu ?
Hukuki sorun çıkarmı ?
Ve Son Olarak Onlyfans Sıkıntı Çıkartır mı ?
Notlar :
+Reşit Olmayan Kişileri Paylaşımı Yapılmayacak
+ Aynı Şekilde Reşit Olmayan Kişiler Siteye de Giremeyecek Uyarısı her kullanıcın önüne popup olarak çıkıcak
+Kendi Sunucularımızda Genellikle Onlyfans İçerik Üreticisinin Profil Fotosu Yer Alacak Yani Bize Telif Atmaması İçin Tüm Arşivler Mega.nz da olacak
Bu açmak istediğim site için bazı bilgilere ihtiyacım var bilgisi olan kişiler sorulara cevap verirse minnettar kalırım.
Bu İşi Şuanda Yapıyorum Ama Büyütmek İstiyorum.
Aylık 1300₺ Bana Şuan Getirisi Var Sadece Reklamlardan!
Sorular ?
Tüm dosyaları yani +18 içerikleri forumlardan ve yabancı kaynaklardan çekecem ileride benim başım ağrır mı ?
Hostinger & Goddady Gibi bilindik firmalardan host alsam ileride sıkıntı olur mu ?
İllegal host gerekli mi ?
Genellikle Yabancı Kişileri (TC Dışı) Kişileri Paylaşıcam Sıkıntı olur mu ?
Hukuki sorun çıkarmı ?
Ve Son Olarak Onlyfans Sıkıntı Çıkartır mı ?
Notlar :
+Reşit Olmayan Kişileri Paylaşımı Yapılmayacak
+ Aynı Şekilde Reşit Olmayan Kişiler Siteye de Giremeyecek Uyarısı her kullanıcın önüne popup olarak çıkıcak
+Kendi Sunucularımızda Genellikle Onlyfans İçerik Üreticisinin Profil Fotosu Yer Alacak Yani Bize Telif Atmaması İçin Tüm Arşivler Mega.nz da olacak
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl