Onlyfans Arşiv Paylaşım HK

Merhabalar ben bir onlyfans içerik paylaşımı yapacağım bir web sitesi açmayı planlıyorum. Bu açmak istediğim site için bazı bilgilere ihtiyacım var bilgisi olan kişiler...

Merhabalar ben bir onlyfans içerik paylaşımı yapacağım bir web sitesi açmayı planlıyorum.
Bu açmak istediğim site için bazı bilgilere ihtiyacım var bilgisi olan kişiler sorulara cevap verirse minnettar kalırım.

Bu İşi Şuanda Yapıyorum Ama Büyütmek İstiyorum.
Aylık 1300₺ Bana Şuan Getirisi Var Sadece Reklamlardan!

Sorular ?

Tüm dosyaları yani +18 içerikleri forumlardan ve yabancı kaynaklardan çekecem ileride benim başım ağrır mı ?

Hostinger & Goddady Gibi bilindik firmalardan host alsam ileride sıkıntı olur mu ?

İllegal host gerekli mi ?

Genellikle Yabancı Kişileri (TC Dışı) Kişileri Paylaşıcam Sıkıntı olur mu ?

Hukuki sorun çıkarmı ?

Ve Son Olarak Onlyfans Sıkıntı Çıkartır mı ?

Notlar :

+Reşit Olmayan Kişileri Paylaşımı Yapılmayacak

+ Aynı Şekilde Reşit Olmayan Kişiler Siteye de Giremeyecek Uyarısı her kullanıcın önüne popup olarak çıkıcak

+Kendi Sunucularımızda Genellikle Onlyfans İçerik Üreticisinin Profil Fotosu Yer Alacak Yani Bize Telif Atmaması İçin Tüm Arşivler Mega.nz da olacak

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Telif sıkıntısı illaki yaşarsın ilerde googleda indexlenmez site,Ayrıca şuan bu işi yapıyorsan bu soruların cevabını biliyorsundur.
Sektörde sadece o işi yaparak tutunabileceğini hiç sanmıyorum aylık binlerce dolar sadece hackling,backlink'e harcayan web siteleri var piyasada fakat denemekten zarar gelmez sermayesiz iş olmaz domain ve hostingi elbette iyi yerden sağlamalısın.
Bu işi yapıyorsan bu gibi soruların cevabını nasıl bilmiyorsun onuda anlamadım,Herneyse bol kazançlar hayırlı işler çee

Konudaki bi kaç kelime hatasını düzelttim.

Telif sıkıntısı illaki yaşarsın ilerde googleda indexlenmez site,Ayrıca şuan bu işi yapıyorsan bu soruların cevabını biliyorsundur.
Sektörde sadece o işi yaparak tutunabileceğini hiç sanmıyorum aylık binlerce dolar sadece hackling,backlink'e harcayan web siteleri var piyasada fakat denemekten zarar gelmez sermayesiz iş olmaz domain ve hostingi elbette iyi yerden sağlamalısın.
Bu işi yapıyorsan bu gibi soruların cevabını nasıl bilmiyorsun onuda anlamadım,Herneyse bol kazançlar hayırlı işler çee

Konudaki bi kaç kelime hatasını düzelttim.
bu işi şu anlık blogger üzerinden yapıyorum...Tiktok ve youtube üzerinden hit çekiyorum link kısaltma Servisleri İle para kazanıyorum ama bu işi büyütmek istiyorum. Teşekkürler Vakit Ayırdığın İçin

133,412Konular
3,282,037Mesajlar
318,999Kullanıcılar
yusufjrSon Üye
Üst Alt