T
TheWayEnd
Gövde gösterisine gerenk yok değil mi kanka? önemli olan single zone. başka yerlerden de almıyorum zoneleri....
Yok kankam amaç single zone-h lazım
Gövde gösterisine gerenk yok değil mi kanka? önemli olan single zone. başka yerlerden de almıyorum zoneleri....
Hocam (Twe) şimdi opencartda 2 şekil shell upload tekniği var değil mi? biri sql restore diğeri ise download ile tokenli uzantılı vs. Bunlardan başka ne var acaba? Bu download sekmesinde tamper data ile bypass layıp tam sonuç alınılabilinir mi? Veya şöyle sorayım hangi versiyon hangi teknikle upload yapılınıyor?
Tamper data ile resim şeklinde denedim olmadı ama sen istersen yinede dene bide opencarta resim yerine başlığı Hacker by ... Yaparsan hemen kabul edilir. Ayrıca bazı siteler error.php kabul etmiyor onun yerine error.phtml yaparak yine shell yükleyebilirsin. Ayrıca thewayend, abi piyasada opencart bırakmamışsın hep zoneleri sen almışsın![]()
dilersen eğer akşam bir iki taktikte ben gösterebilirimTheWayEnd Abi şu opencard hacklemek ile ilgili bir video çekiverbizde faydalanak
![]()
videoları var zaten sitede paylaşmıştım bulamazsan youtube TheWayEnd yaz bulursunTheWayEnd Abi şu opencard hacklemek ile ilgili bir video çekiverbizde faydalanak
![]()