Operasyon Merkezi

• Konuyu başlatan TheWayEnd
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Kanka varmı devamı? Bafralı dönmüş belli oluyor. Bırakmamış site mite. Açık olanlarda da çoğu daha önceden zonesi alınmış.

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Hocam (Twe :D ) şimdi opencartda 2 şekil shell upload tekniği var değil mi? biri sql restore diğeri ise download ile tokenli uzantılı vs. Bunlardan başka ne var acaba? Bu download sekmesinde tamper data ile bypass layıp tam sonuç alınılabilinir mi? Veya şöyle sorayım hangi versiyon hangi teknikle upload yapılınıyor?

T

TheWayEnd

Hocam (Twe :D ) şimdi opencartda 2 şekil shell upload tekniği var değil mi? biri sql restore diğeri ise download ile tokenli uzantılı vs. Bunlardan başka ne var acaba? Bu download sekmesinde tamper data ile bypass layıp tam sonuç alınılabilinir mi? Veya şöyle sorayım hangi versiyon hangi teknikle upload yapılınıyor?

Valla dostum evet iki çeşit mevcut başka bir yöntem araştırmadım ve denemedim bu iki sistem bana yetmişti :D ama denenebilir tabiki başka yöntemlerde.Lakin sonunda uyandılar :D eskisi gibi değil public etmem kötü oldu :D:D

H

Hacker047

Tamper data ile resim şeklinde denedim olmadı ama sen istersen yinede dene bide opencarta resim yerine başlığı Hacker by ... Yaparsan hemen kabul edilir. Ayrıca bazı siteler error.php kabul etmiyor onun yerine error.phtml yaparak yine shell yükleyebilirsin. Ayrıca thewayend, abi piyasada opencart bırakmamışsın hep zoneleri sen almışsın :)

T

TheWayEnd

Tamper data ile resim şeklinde denedim olmadı ama sen istersen yinede dene bide opencarta resim yerine başlığı Hacker by ... Yaparsan hemen kabul edilir. Ayrıca bazı siteler error.php kabul etmiyor onun yerine error.phtml yaparak yine shell yükleyebilirsin. Ayrıca thewayend, abi piyasada opencart bırakmamışsın hep zoneleri sen almışsın :)

:D:D

T

TheWayEnd

Linux leda 3.2.99 #9 SMP Wed Dec 30 44:44:44 CET 2019 x86_64 ahahahaha bayıldım buna ::D

T

TurkishSpyHacker

Abi bişey soracağım bu attığınız siteleri zone-h den zone alıcaz dimi bide özel bir index varmı ?

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Mec güzel paylaşmış. birinde 50 kadar site çıktı. massa geçti ama almaya devam ediyorum.

H

Hacker047

Hafta sonu olacak dedin yok mu abi :) yoksa böyle giderse biraz zor olur

T

TurkishSpyHacker

TheWayEnd Abi şu opencard hacklemek ile ilgili bir video çekiver :D bizde faydalanak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,570Konular
3,269,252Mesajlar
315,433Kullanıcılar
ysusuaghSon Üye
Üst Alt