Hersey Hazir Sadece Dm Hesabi Olup Basacak eleman Araniyor Sadece Dm basacak ! instagram @voreslia
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Hersey Hazir Sadece Dm Hesabi Olup Basacak eleman Araniyor Sadece Dm basacak ! instagram @voreslia
txt salsan düşünülebilirdi kolay gelsinHersey Hazir Sadece Dm Hesabi Olup Basacak eleman Araniyor Sadece Dm basacak ! instagram @voreslia
amk txt salip Hesap Caldircak degilim adam basmak txt den calar Txt salcak Olsam Kendim basarimtxt salsan düşünülebilirdi kolay gelsin
low iqamk txt salip Hesap Caldircak degilim adam basmak txt den calar Txt salcak Olsam Kendim basarim
güven önemli aga biz çok txtsiz bastık elde var 0amk txt salip Hesap Caldircak degilim adam basmak txt den calar Txt salcak Olsam Kendim basarim
ayn low sitesi yok aq Düşünülür diyo dhhduudd
sana kalmis aslan herkese deddigin kisiyi tanisan biregüven önemli aga biz çok txtsiz bastık elde var 0
kanka sana demiştimayn low sitesi yok aq Düşünülür diyo dhhduudd
Instagram yazdım cvp yokHersey Hazir Sadece Dm Hesabi Olup Basacak eleman Araniyor Sadece Dm basacak ! instagram @voreslia
kardeşim insanlara biraz daha saygılı olmalısınHersey Hazir Sadece Dm Hesabi Olup Basacak eleman Araniyor Sadece Dm basacak ! instagram @voreslia
layn low sitesi yok aq Düşünülür diyo dhhduudd
low falan hayırdır senayn low sitesi yok aq Düşünülür diyo dhhduudd
sen kimsinde bana bunu diyorsun klavye canavarlıgı yapmayin saygılı olun
birader salak mısın adama diyorum sen üzerine alınıyorsunsen kimsinde bana bunu diyorsun klavye canavarlıgı yapmayin saygılı olun
kanka sana demiştim
burda bana demiş gibi konuşma var aga low iq demmişsin sonra dediğine hak verir gibi anladımkanka sana demiştim