Ortak arıyorum

Genellikle Dm basip düşen hesapları satıp kazanıyorum,fakat bana yardımcı olacak birisi lazım ben Dm basarım,düşen hesabı çekip ona veririm oda kendi komisyonunu alarak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genellikle Dm basip düşen hesapları satıp kazanıyorum,fakat bana yardımcı olacak birisi lazım ben Dm basarım,düşen hesabı çekip ona veririm oda kendi komisyonunu alarak satacak,sadece Dm basmiyorum,Pp veya gonderide yüzü gözüken hesapları da vurabiliyorum ordan işlem getirebilir para konusunda anlaşırız, şuanlik 40-a yakın hesap var satılması gereken hepsi 20 k üstü
İletişim için
Telegram:fuadmiki
WhatsApp:wa.me/+994513665216

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Genellikle Dm basip düşen hesapları satıp kazanıyorum,fakat bana yardımcı olacak birisi lazım ben Dm basarım,düşen hesabı çekip ona veririm oda kendi komisyonunu alarak satacak,sadece Dm basmiyorum,Pp veya gonderide yüzü gözüken hesapları da vurabiliyorum ordan işlem getirebilir para konusunda anlaşırız, şuanlik 40-a yakın hesap var satılması gereken hepsi 20 k üstü
İletişim için
100k varmı agam

İletişim için
tg varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,153Konular
3,275,840Mesajlar
316,995Kullanıcılar
memetfaSon Üye
Üst Alt