Oto(Numara ve Mail) Bulucu v2

Dün paylaştığım scriptim baya tuttu bende v2sini kodladım buna oto mail toplayıcıda ekledim. Pm ve instagram dmlerden nasıl çalıştığı sordunuz hem bunu anlatıcam ve instagram...

Dün paylaştığım scriptim baya tuttu bende v2sini kodladım buna oto mail toplayıcıda ekledim. Pm ve instagram dmlerden nasıl çalıştığı sordunuz hem bunu anlatıcam ve instagram numara ve mail ararken engel atıyor onun çözümünüde ekledim.
View hidden content is available for registered users!
ilk olarak nasıl çalıştığından bahsedeyim öncellikle windows kullanlar bu makaleye baksın ve çalıştır.bat çalıştırsın
script içine çoklu hesap koydum instagram engel atıyor diye config.php bakınız eğer hala yapamazsanız

instagram telegram

script

Dün paylaştığım scriptim baya tuttu bende v2sini kodladım buna oto mail toplayıcıda ekledim. Pm ve instagram dmlerden nasıl çalıştığı sordunuz hem bunu anlatıcam ve instagram numara ve mail ararken engel atıyor onun çözümünüde ekledim.
[Gizli içerik]
eklediğimiz hesaplar şüpheliye düşüyor hocam

[Gizli içerik]
Eline Koluna Sağlık Güzel Çalışma
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

131,741Konular
3,270,909Mesajlar
316,059Kullanıcılar
okt89Son Üye
Üst Alt