Tanitim Videosu Üsttedir linke tiklayin
Faktor kirar yeni faktor ekler
Oto mail sifre degiştirir
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Tanitim Videosu Üsttedir linke tiklayin Faktor kirar yeni faktor ekler Oto mail sifre degiştirir https://t.me/Xbeytr
Sistem Güzel Sistem Ama Bunu Burda 100 150 TL Den Yukarı Fiyata Alan Olmaz
Tanitim Videosu Üsttedir linke tiklayin
Faktor kirar yeni faktor ekler
Oto mail sifre degiştirir
AynenSistem Güzel Sistem Ama Bunu Burda 100 150 TL Den Yukarı Fiyata Alan Olmaz
Bütcesi olan yazsin zaten 100 Tl Veya 150 TL lik sistem degil Dünyada Yok Ona Gore Bilip Tg Den İletisime GecebilirsinizSistem Güzel Sistem Ama Bunu Burda 100 150 TL Den Yukarı Fiyata Alan Olmaz
Dünyada yok degil daha önceden böle bi sistemin oldugunu birinden duymuşdum ama satışı yokdu sitesinin satışını ilk kez senden gördüm ve + olarak dedigim gibi 100 150 den yukarısına satman biraz zor senden önce başkası çkıp satarsa bu seferde pazarı elinden kaçırmış olursun bence 100 150 sat gitsin hiç yokdan 100 150 iyidir bence ginede hayırlı satışlar.Bütcesi olan yazsin zaten 100 Tl Veya 150 TL lik sistem degil Dünyada Yok Ona Gore Bilip Tg Den İletisime Gecebilirsiniz
Dünyada yok degil daha önceden böle bi sistemin oldugunu birinden duymuşdum ama satışı yokdu sitesinin satışını ilk kez senden gördüm ve + olarak dedigim gibi 100 150 den yukarısına satman biraz zor senden önce başkası çkıp satarsa bu seferde pazarı elinden kaçırmış olursun bence 100 150 sat gitsin hiç yokdan 100 150 iyidir bence ginede hayırlı satışlar.![]()
Kanka dünyada yok demen yanlış olmuş çünkü daha 2 ay önce bu sistemin aynısını Faruk dursun satıyordu haberin olsun yinede kolay gelsin ama bu sistem önceden de bulunmuş ve satışa çıkarılmış bi sistemBütcesi olan yazsin zaten 100 Tl Veya 150 TL lik sistem degil Dünyada Yok Ona Gore Bilip Tg Den İletisime Gecebilirsiniz
Faruk dursun denen web cakmacisini pek dikkate aldigimi soylememem tamam emek vermis olabilir fakat elinde bu sc den oldugunu hiiiiic sanmiyorum adamin youtubesine baktim simdi faktor kiran sc yi 2 ay önce satisa cikarmis oda baskasinin sc siKanka dünyada yok demen yanlış olmuş çünkü daha 2 ay önce bu sistemin aynısını Faruk dursun satıyordu haberin olsun yinede kolay gelsin ama bu sistem önceden de bulunmuş ve satışa çıkarılmış bi sistem
Bende biliyorum script Faruk dursunun olmadığını önceden görmüştüm burda benim demek istediğim script onun bunun değil demek istediğim bu sistem dünyada yok demişsin bende bu sistemin 2 ay önce de var olmasından bahsediyorum ve bunun başkalarına satıldığından bahsediyorumFaruk dursun denen web cakmacisini pek dikkate aldigimi soylememem tamam emek vermis olabilir fakat elinde bu sc den oldugunu hiiiiic sanmiyorum adamin youtubesine baktim simdi faktor kiran sc yi 2 ay önce satisa cikarmis oda baskasinin sc si
Video aciklamasina bakabilirsin baskasinin sc siyle video ceken bir tipik youtuber iste Saygı duyuyorum Fakat Takip ettigim biriside degil sadece ismini biliyorum o kadar .
Hocam Sanirim Sen Konuyu yanlis Anlamissin adamdaki Faktor Kiriyor Sifre Hatasi Veriyor Admin Panelli Hepsi Bu 😁😁 Benim Üstte Yazdigim Konu Başlıgını Bi Okurmusun Veya Bi Benim Youtube Videoyu Ac Bide O Faruk Dursunun Videosunu Ac Aradaki farklar Neler 😁😁Bende biliyorum script Faruk dursunun olmadığını önceden görmüştüm burda benim demek istediğim script onun bunun değil demek istediğim bu sistem dünyada yok demişsin bende bu sistemin 2 ay önce de var olmasından bahsediyorum ve bunun başkalarına satıldığından bahsediyorum![]()
Bro ben videodaki scripten bahsetmiyorum onun Instagram hesabından gösterdiği ve smm panelinden sattığı scripte diyorumHocam Sanirim Sen Konuyu yanlis Anlamissin adamdaki Faktor Kiriyor Sifre Hatasi Veriyor Admin Panelli Hepsi Bu 😁😁 Benim Üstte Yazdigim Konu Başlıgını Bi Okurmusun Veya Bi Benim Youtube Videoyu Ac Bide O Faruk Dursunun Videosunu Ac Aradaki farklar Neler 😁😁
Takip etmedigim icin bilmiyorum elinde oldugunuda sanmiyorum benim sc özellikleriBro ben videodaki scripten bahsetmiyorum onun Instagram hesabından gösterdiği ve smm panelinden sattığı scripte diyorum
Bilemiyorum hocamOnun bize gösterdiği sistemde hesap düştüğü gibi şifre değiştiriyor mail onaylıyor çift faktör falan kırıyordu aynı bu özelliklerde idi
Onunkinin özellikleri de buydu da inanmak istemezsen tabi saygı duyarım neyse iyi satışlar bro ❤️Takip etmedigim icin bilmiyorum elinde oldugunuda sanmiyorum benim sc özellikleri
Tam özellileri Yazayimda Bari
Faktör kaldirir yeni faktör koyar yedek kodlari admin panelinde gosterir Hesaba girerken yedek kodlarla giris yaparsiniz
Sifreyi otomatik degistirir
Mail.adresini degistirir
Sifre hatasi verir
.
Sifreli admin paneli
İnstagram dm basarken engel yemez medya ile güvene alinmis domain.
Yapabilmisse bilemem Ama Sanmiyorum![]()
Eywallah hocam yapmistir eywallah birsey diyemem ama ben gormedim bilmiyorumOnunkinin özellikleri de buydu da inanmak istemezsen tabi saygı duyarım neyse iyi satışlar bro ❤️
İyi forumlar sende iyi bak kendine hayırlı satışlar dilerim 😘Eywallah hocam yapmistir eywallah birsey diyemem ama ben gormedim bilmiyorum
Tesekkur ederim Kendine iyi bak
Öncelikle webci çakması dediğin lafı üstüme alınmayıp olayı özetliyim. Satışa sunduğun scriptin bende de olduğunu söyliyim. Youtubedeki eski script dostum yüklemedim diye olmadığını söyleyemezsin. Ön yargını bir kenara ayırıp kimsede yok deme. Kullandığın scriptlerin kimsede yok dediğin scriptlerin alayı bende var. Üstünlük sağlamıyorum ama 2 3 tane ek bırakıcam ne demek istediğimi anlarsın. İyi forumlarFaruk dursun denen web cakmacisini pek dikkate aldigimi soylememem tamam emek vermis olabilir fakat elinde bu sc den oldugunu hiiiiic sanmiyorum adamin youtubesine baktim simdi faktor kiran sc yi 2 ay önce satisa cikarmis oda baskasinin sc si
Video aciklamasina bakabilirsin baskasinin sc siyle video ceken bir tipik youtuber iste Saygı duyuyorum Fakat Takip ettigim biriside degil sadece ismini biliyorum o kadar .