Otomail Yapmaya Tövbe Ettim

"User Toplamak İçin Yazdığım Basit Bir Algoritma" Arayüze takılmayın, test aşamasında olduğu için arayüz çekmedim Sadece 3 Dakika İçerisinde Önerilenler kategorisinden...

1646986373190.png
"User Toplamak İçin Yazdığım Basit Bir Algoritma"

Arayüze takılmayın, test aşamasında olduğu için arayüz çekmedim Sadece 3 Dakika İçerisinde Önerilenler kategorisinden yukarıdaki algoritma ile 8K User Topladı ve Ban yemedi. Önemli olan toplamak zaten filtreyi kendim algoritma yazarakta yaparım şimdi sonuca bakın.

"Throttled by Instagram because of too many API requests."
Hatası aldım tüm denemeler çöpe gitti.
Bende dedim ki bunu yazmanın bir anlamı yok artık 2-3 gün sonra başkalarında patlayacak benim başım ağrıyacak millet mağdur olacak.
Proxy denedim olmadı vpn denedim olmadı hesap değiştirdim olmadı en kötü mgp25te bir token var bir süre kullanılabiliyor sonra patlıyor yoksa açıklaması olamaz çok saçma bir şey o yüzden saldım oto moto yazmıcam kimse sormasın oto diye yapan arkadaşlar nasıl bir api kullandılar bilmiyorum kafa yoramıcam artık. Olsun en azından cesaretle yazdım benlik bi durum yok buda bir başarıdır. Mgp-25 KahpeTül Arzlık yapmıştır . Selametle...

e36a3d1c-2a67-4466-9574-48dc4a82f5ee.jpg

Ekli dosyalar

• 1646986548928.png
    1646986548928.png
    830.5 KB · Görüntüleme: 33
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kanka 8k toplatırsan tabi api patlar manyakmısın yavaşlattaksın mesela bi onerilenler gongusu ypatıktan sonra bi 30 saniye duracak hesap birde toplatmaya test hesabı koyarsan bu hatayı almazsın test hesabı bulman gerekli toplamayı yapmışsın nıye pes ediyorsun biz oto yu 6 7 ayda yazdık amk son haline gelene kadar 6 ay ugrastık bnasit bir şey degil zaten
bu hatayı fazla api istegi oluşturdugunda alırsın...

kanka 8k toplatırsan tabi api patlar manyakmısın yavaşlattaksın mesela bi onerilenler gongusu ypatıktan sonra bi 30 saniye duracak hesap birde toplatmaya test hesabı koyarsan bu hatayı almazsın test hesabı bulman gerekli toplamayı yapmışsın nıye pes ediyorsun biz oto yu 6 7 ayda yazdık amk son haline gelene kadar 6 ay ugrastık bnasit bir şey degil zaten
bu hatayı fazla api istegi oluşturdugunda alırsın...
Fransızım sosyal medyaya cahillik işte, kendi hesabımı koymuştum toplama olarak 2018 kurulu kişisel hesabım kilitlendi zor açtım . Time sleep çeksem en azından sıkıntı olmazdı ya düşündüm yapmayıda hızlı çeksin dedim baktım sorun olmuyor en son bir ban attı 2-3 gündür kullanamıyorum apiyi . Teşekkür ederim güzel görüşün ve fikirlerin için @Pharaben otoların kralı çee

132,957Konular
3,284,370Mesajlar
318,243Kullanıcılar
brkyimxSon Üye
Üst Alt