OWLR - External Web Radar | Cepten/Tabletten İzle | Heatmap | Ücretsiz (Beta)

Selamlar arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere GitHub'da popüler bir web radar projesi var (clauadv). Projenin mantığı çok güzel ama Node.js kurmak, derlemek, offset kovalamak son kullanıcı için tam bir eziyet.

Ben bu altyapıyı aldım, eksiklerini giderdim ve OWLR adıyla herkesin tek tıkla kullanabileceği bir sistem haline getirdim.

Normal GitHub sürümünden farkı ne?
  • Kurulum Derdi Yok: Visual Studio vs. uğraşmanıza gerek yok. Özel Launcher'ı var, indirip giriyorsunuz (Offsetleri kendi çeker).
  • Mobil & Tablet Desteği: Arayüzü (UI) tamamen değiştirdim. Telefondan, tabletten veya ikinci monitörden yağ gibi akıyor.
  • Heatmap (Isı Haritası): Orijinalinde olmayan "Kalıcı Heatmap" özelliği ekledim. Düşmanların maç boyu hangi köşeleri tuttuğunu harita üzerinde görebiliyorsunuz.
  • Güvenlik: Launcher her kullanıcı için randomize ediliyor ve packlendi (Obfuscation). Çıplak exe kullanmaktan çok daha güvenli.
Durum: Proje şu an Açık Beta sürecinde ve sunucuları test ettiğim için TAMAMEN ÜCRETSİZ. Herhangi bir kısıtlama veya "premium" üyelik şu an yok. Amacım sistemi oturtmak.

Nasıl Kullanılır?
  1. Siteden kayıt olup Launcher'ı indirin.
  2. Oyuna girip Launcher'ı çalıştırın.
  3. Size verdiği linki telefondan veya tarayıcıdan açın.
İndirme & Linkler: Web Sitesi: https://ultimateuo.online/
Discord ID'im: 397014478836727809

Dipnot: Temel memory read mantığı open-source projeden geliştirilmiştir. Üzerine eklenen web ve security özellikleri tamamen bana aittir.

Deneyen arkadaşlardan yorumları bekliyorum, iyi oyunlar.

131,535Konular
3,269,052Mesajlar
315,362Kullanıcılar
Harun beySon Üye
Üst Alt