Oyun Oynayarak Dolar Kazanma 2024 - Günlük 1.50$ Kazanmak!

Herkese selam beyler, kendiminde oynadığı bi oyunu sizlerle paylaşmak istiyorum. oyunda yatırım paketleri var isterseniz yatırım yaparak kazanç sağlıyosunuz istersenizde...

Herkese selam beyler, kendiminde oynadığı bi oyunu sizlerle paylaşmak istiyorum. oyunda yatırım paketleri var isterseniz yatırım yaparak kazanç sağlıyosunuz istersenizde yatırımsız kazanç sağlıyorsunuz.

Yatırım yapmadan kazanç sağlamak isteyenler Free X paketini alıp 30 gün boyunca hergün 0.10$ kazanabilir.
Eğer 10$ dolar yatırırsanız günlük 0.32$ alıyorsunuz. böyle birsürü paket var en mantıklısı ise VIP4 250$ olan paket hergün 4$ veriyor.
Onun dışında referans sistemi var, eğer sizin linkinizden biri kayıt olursa %30 komisyon alıyorsunuz. Ödemeleri kripto ile alıyorsunuz (USDT) max 10 dakika içinde hesabınızda oluyor. ben 25 dolar ve 8 dolar çektim.

Kayıt olmak için aşşağıya linkleri bırakıyorum refli linkimden kayıt olursanız çok sevinirim.

REFLİ

REFSİZ

Herkese selam beyler, benimde oynadığım bi oyunla birlikte paylaşmak istiyorum. Oyun yatırım paketleri var, isterseniz yatırım yaparak kazanç sağlıyorsunuz, isterseniz de yatırımsız kazanç sağlıyorsunuz.

Yatırım yapmadan kazanç elde etmek isteyenler Free X paketini alıp 30 gün boyunca her gün 0,10$ kazanabilir.
Eğer 10$ dolar yatırırsanız günlük 0,32$ alıyorsunuz. bir ürün paketi var en benzer şekli ise VIP4 250$ olan paket hergün 4$ veriyor.
Onun dışında referans sistemi var, eğer sizin bağlantınızdan biri kayıt olursa %30 komisyon alıyorsunuz. Ödemeleri kripto ile alıyorsunuz (USDT) hesaplarında maksimum 10 dakika oluyor. ben 25 dolar ve 8 dolar çektim.

Kayıt olmak için aşşağıya linkleri bırakıyorum refli linkten kayıt olursanız çok sevinirim.

REFLİ

REFSİZ
kısaca ponzi sitesi diyebiliriz hiç bulaşmayın gençler gidin 2oranlı kupon oynayın daha iyi

131,653Konular
3,270,114Mesajlar
315,697Kullanıcılar
noxolefouSon Üye
Üst Alt